Bugün açık: 09:00 - 18:00

11 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı
mehmeta99
3 yorumun hepsini okuyun

13 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Şeyh Yusuf Ziyaaddin türbesi çok küçük ve gösterişsiz olsada önemli görevlerde bulunan bir din adamı olduğu için tam puan verdik.Düzce müderrisliğinden 1920 yılında ayrılıp Bulgaristan'a gidip 30 yıl görev yapar.Okul müdürlüğüne getirilir,ayrılıp Türkiye'ye döner.Yine önemli görevlerine devam eder.Ulucamii arkası küçük tekke Camii bitişiğindedir.

Deneyim tarihi: Ağustos 2021
3  Teşekkürler özden e
11 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı

Şeyh Yusuf Ziyaeddin Efendi nin türbesi Devrek Merkez Tekke Camii nin girişindeki bahçede ayrı bir bölüm içerisindedir. Camii nin açık olduğu saatlerde ziyaret edebilirsiniz.

Deneyim tarihi: Mart 2020
17  Teşekkürler mehmeta99