OZGE B

Güzel bir konaklamaydı

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 Oca 2025
Güzel bir konaklama deneyimiydi. Sera hanım çok yardımcı ve güler yüzlü bir çalışan olarak bize çok yardımcı oldu.
Club daki yemekler diğer otellere göre daha güzeldi. Oda temizliği ve diğer tüm imkanlardan memnun kalarak otelden ayrıldık
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Yanıtlanma zamanı: 2 Şub 2025
Sayın Misafirimiz,

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Konaklamanızdan memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Sera Hanım’ın yardımcı ve güler yüzlü hizmetini takdir etmeniz, ekibimizin işine verdiği özenin bir göstergesidir. Ayrıca, M Club’daki yemeklerin beğenilmesi ve oda temizliği gibi konularda da memnun kalmanız bizler için büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur.

Sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Izmir Marriott Hotel noktasına 1.7 km mesafede
Yeniden yeni, 2021 güncel
Izmir Marriott Hotel noktasına 2.1 km mesafede
    Izmir Marriott Hotel noktasına 2.0 km mesafede
    Izmir Marriott Hotel noktasına 2.0 km mesafede
    Konak bölgesindeki diğer otellere bakın
    Yorumlar (1.373)
    1.376 sonuç
    1.290
    1.290
    34-39/1.376 yorum
    14 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Annemle birlikte Marriot otelde geçirdiğimiz süre boyunca son derece memnun kaldık. Odalar temiz ve konforluydu, otelin sunduğu olanaklar beklentilerimizi karşıladı. Özellikle personelin misafirperverliği ve profesyonelliği dikkate değerdir. Bu bağlamda, Emir Eker’e özel bir teşekkür iletmek istiyoruz; kendisi nazik tavırları ve yardımlarıyla konaklamamızı daha da keyifli hale getirdi. Marriot oteli herkese tavsiye ederiz ve gelecekte tekrar ziyaret etmeyi planlıyoruz.

Konaklama tarihi: Aralık 2024
    Teşekkürler Sofiya R
    Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Deniz Değerli - Izmir Marriott Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Şubat 2025

Sayın Misafirimiz,

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Otelimizin sunduğu olanakların beklentilerinizi karşıladığını duymak bizim için büyük bir memnuniyet kaynağı. Ayrıca, personelimizin misafirperverliği ve profesyonelliği hakkındaki övgüleriniz için teşekkür ederiz. Emir Eker’e ilettiğiniz özel teşekkürünüz de bizim için çok kıymetli.

Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız ve otelimizi herkese tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
    12 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Bu otele ilk gelişimiz ve çok merkezi ve muhtesem bir m cluba sahip orasa bjze yardimci olan sera hanim muhtesem bir kiz kendisine ve leziz yemekleri yapan seflere cok tesekkur ederiz odalar muhtesem siddetle tavsiye ederiz en iyi personele sahipler emir ve numan bey de cok iyileer

Teşekkürler Bahar R

Sayın Misafirimiz,

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Otelimize yapmış olduğunuz ilk ziyaretinize olan memnuniyetiniz bizi çok mutlu etti. M Club hizmetimizden ve özellikle Sera Hanım’ın sunduğu yardımcı hizmetten memnun kaldığınızı duymak bizler için büyük bir keyif. Ayrıca Emir Bey ile Numan Bey’in hizmetlerinden de memnun kalmanız bizleri gururlandırdı.

Odalarımızdan ve genel hizmet kalitemizden memnun kalmanız bizi çok sevindirdi. Sizi tekrar ağırlamak ve en iyi hizmeti sunmak için sabırsızlanıyoruz.

10 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Her şey harikaydı. Konumu ve ilgi alaka gayet güzeldi. Yemekler ve ikramlar gayet güzeldi. Manzarası şehirin kaosundan uzaklaştırıyor. Gerekli her şey düşünülmüş. Güzel bi deneyim oldu.
    Özellikle bizim ile ilgilenen İlayda hanım a ayrıca teşekkür ediyorum.

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
    Teşekkürler Deniz E

Sayın Misafirimiz,

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Konaklamanızdan memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Otelimizin konumu, yemekleri ve ikramları hakkındaki övgüleriniz için teşekkür ederiz. Ayrıca, şehrin gürültüsünden uzaklaşarak huzurlu bir deneyim yaşamanız bizim için çok değerli.

İlayda Hanım’ın gösterdiği ilgi ve hizmetten memnun kaldığınızı duymak da bizi çok sevindirdi. Kendisine teşekkürlerinizi ileteceğiz.

Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.

10 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Harika bir ağırlama. MClub hizmeti çok iyi. Özellikle İlayda Hanım çok ilgiliydi. Harika bir toplantı geçirdik. Keşke bütün toplantılarımız burada yapılsa. Yemek kısmı bir gün iyiydi bir gün ortalamaydı. Manzara muhteşem özellikle roof çok iyiydi.

Teşekkürler Mert Onur G

Sayın Misafirimiz

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. MClub hizmetimizden ve özellikle İlayda Hanım’ın ilgisinden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Toplantınızın harika geçtiğini duymak da bizler için büyük bir keyif.

Ayrıca, çatı katı ve manzaramız hakkındaki övgüleriniz için de teşekkür ederiz.

Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.

10 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Çok memnun kaldık, harika ağırladılar. Özellikle İlayda Hanım’a çok teşekkür ederiz kendisi toplantı odamızda bizlere çok yardımcı oldu. Yemekleri, oda temizliği, tuvaletleri ve güler yüzleriyle harika bir deneyim ve dinlenme ortamı sağladıkları için de teşekkürler

Teşekkürler Happiness14576784248

Sayın Misafirimiz,

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Konaklamanızdan ve hizmetimizden memnun kalmanız bizleri son derece mutlu etti. İlayda Hanım’ın toplantı odası konusunda gösterdiği ilgi ve yardımları için kendisine teşekkürlerinizi iletmekten büyük mutluluk duyacağız.

Oda temizliği, yemekler ve genel hizmet kalitemiz hakkındaki övgüleriniz de bizi çok sevindirdi. Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.