Temel C

İlayda Hanıma ve Tüm Personele teşekkürler

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 7 Ara 2024
Otel çok temiz personel çok ilgili kahvaltı çok geniş ürünler taze odamız büyük ve güzel çalışanlar çok güleryüzlü ilayda hanıma ilgi ve güleryüzü için çok teşekkür ederiz m club hizmeti mükemmel çok fazla seyahat ediyoruz bu otel ve çalışanların harika tekrardan geleceğiz
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Otelimiz hakkında paylaşmış olduğunuz nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Sizin memnuniyetiniz ve övgü dolu sözleriniz ben ve ekibim için son derece değerli ve büyük bir motivasyon kaynağı.
İlk fırsatta sizi tekrar İzmir Marriott ’ta ağırlamak bizim için zevk olacaktır.
Izmir Marriott Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Yeniden yeni, 2021 güncel
Izmir Marriott Hotel noktasına 2.1 km mesafede
Izmir Marriott Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Izmir Marriott Hotel noktasına 2.0 km mesafede
Konak bölgesindeki diğer otellere bakın
1.230
1.230
19-24/1.312 yorum
7 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çalışanlar çok güler yüzlü aşırı pozitif odalar temiz çok ilgililer kahvaltı içeriği fazlaydı Limadan Ece hanım çok tatli güler yüzlü m club ilayda hanım çok pozitif herkes ellerinden geleni yapıyor teşekkür ederiz bu kadar guluryuzu en son avrupada tatilde görmüştüm şimdi de burada otelde çalışanlar çok güler yüzlü ve caliskan

Teşekkürler Duygu C
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Deniz Değerli - Izmir Marriott Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

6 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

İmren hanım çok ilgiliydi bütün sorularımın cevabını aldım ayrıntılı bir şekilde anlatıp gösterdi aynı şekilde duygu hanım da nezaketli ve ilgili bir karşılama sunuldu. Memnun kaldım kadronun güzelliği devam ettiği sürece gelmeye devam edeceğim.

Teşekkürler Yasemin B
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Deniz Değerli - Izmir Marriott Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Aralık 2024

6 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

imren hanımın nazik karşılaması ve duygu hanımın ilgili davranışlarıyla spadan memnun ayrıldık erken gelmemizi kahve ikram ederek değerlendirdiler fazlasıyla memnun kaldık teşekkür ediyoruz umarım imren hanımı görmeye devam ederiz.

1  Teşekkürler Elif B

5 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

Harika bir lokasyona sahip, temiz ve büyük odaları olan şık bir otel. Personel çok güleryüzlü, üyeliğimden dolayı kullandığım M Club rahat ve şık bir tasarıma sahip ve geniş bir kahvaltı seçeneği sunuyor. Burada görevli personel Sera ve İlayda çok güleryüzlü, saygılı, nazik ve hizmet odaklı.

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler kadirkT4854GE
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Deniz Değerli - Izmir Marriott Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Aralık 2024

2 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

İzmir’e her gidişim de kaldığım otel. Karşılama, odaların temizliği, kahvaltının çeşitliliği ve lezzeti ayrıca her gün güler yüzleriyle en güzel kahvaltı sofralarını hazırlayan Ece ve İlayda hanım’a Ramazan bey’e gönülden teşekkür ediyorum.Tekrar görüşmek üzere…

Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler Sema B