Şükrü Y

Loca’dan Selimiye

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 Tem 2024
Loca;
Mükemmel Selimiye manzarasının keyfini çıkarmaya doyamadık..Odamızdan başka bir keyif,havuz başından bambaşka bir keyifle otelden uzaklaşmak istemedik.Tertemiz odaları,sonsuzluk havuzu,tatlarını denemeniz gereken yemekleriyle tatilimizi geçirdiğimiz her gün ayrı bir keyif yaşadık.
Personel;
Kaldığımız süre boyunca çalışan tüm personel güler yüzlü,nazik ve bizleri rahat ettirmek için yakınımızdalardı.Özellikle Tarkan abimizin hoş sohbetleride ayrı keyifliydi.
İşletme sahipleri;
Bir tatil misafirleri için nasıl daha da güzelleştirilir ve keyifli hale getirilir heralde buna en güzel örnektir Kansu Bey ve Seçil hanım.
Selimiye hakkında önceden yapılmış bir planınız yoksa mutlaka tavsiyelerinden faydalanmalısınız.Bizler için göstermiş oldukları misafirperverlikleri ve yönlendirmeleri sayesinden unutulmaz keyifli bir tatil geçirdik.
Tekrar gelebilmeyi planlamanın tatlı hüznüyle tatilimizi tamamladık.
₺550
    ₺550
Loca Boutique Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Loca Boutique Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Loca Boutique Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Loca Boutique Hotel noktasına 0.8 km mesafede
TERAS BAR
Loca Boutique Hotel noktasına 1.3 km mesafede
iskele ve sahilimizden otel manzarası
Loca Boutique Hotel noktasına 1.2 km mesafede
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Loca Boutique Hotel noktasına 1.9 km mesafede
otelin genel görünümü
Loca Boutique Hotel noktasına 84.5 km mesafede
Loca Boutique Hotel noktasına 11.8 km mesafede
Açık havuz
Loca Boutique Hotel noktasına 1.5 km mesafede
Selimiye bölgesindeki diğer otellere bakın
32-37/813 yorum
15 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her şeyi ile mükemmel bir aile işletmesi.Çok temiz ve özenli.Kendinizi evinizde hissediyorsunuz.rahat ve huzur arıyorsanız doğru adrestesiniz.Akşam yemeği için başka bir yere gitme ihtiyacı duymuyorsunuz.personel çok ilgili.kahvaltı ve ikindi çayları ile gelen ikramlar harika..

1  Teşekkürler İlhan E
11 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Muhteşem bir manzara eşliğinde harika kahvaltı imkanı çalışanlar ve işletmeciler son derece nazik yardım sever siz tatilinizi yaparken dinlenirken başka bir şey düşünmenize gerek kalmıyor. Tertemiz oda havuz ve işletme. İşletmenin her yeri muhteşem çiçekler ve objelerle süslenmiş manzaranın yanı sıra bence hotel binası da izlemeye değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

1  Teşekkürler mustafa sercan g
10 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Muhtesem bir manzara, harika bir otel! Odalar tertemiz ve ferah, calisan herkes guleryuzlu ve cok yardimciydi. Kahvalti taptaze ve lezzetli, manzara esliginde kahvalti etmek de ayri bir keyifti bizim icin.
Otoparki olmasi cok onemliydi, ustelik golgelikli bir otoparki vardi. Yemeklerin hepsi cok basariliydi, fiyatlari da diger mekanlara gore cok daha uygun bulduk. Cocuklar icin de cok konforlu bir otel.
Otelin bahcesinde, kullanim alanlarinin her kosesinde tatli bir dokunus vardi. Manzaraya karsi aksam ustu sezlong keyfi yapmak ve cam kokularini duymak paha bicilemezdi. Selimiye cok bos iken, burada her oda doluydu. Nedenini de konakladikca cok iyi anladik 😊
Sizi karsilarken gosterdikleri misafirperverlik ile ailenin bir parcasi gibi hissediyorsunuz. Aile isletmelerinin yaptiklari ise karsi ne kadar ozenli ve titiz olduklarini cok iyi gosteren bir ornek Loca Hotel.
Kesinlikle bundan sonra Selimiye’deki tek tercihimiz burasi olacak.

1  Teşekkürler Berna D
8 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir otel, aile işletmesinin sıcaklığını hissetmek isterseniz kesinlikle tercih etmelisiniz. Fiyat-Performans olarak da Selimiyenin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Güzel bir sonsuzluk havuzu, çok iyi-güleryüzlü çalışanların olduğu bir restaurantı var. Tekrar Selimiye’ye gittiğimde muhakkak Loca’yı tercih edeceğiz.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
1  Teşekkürler Burak D
7 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tertemiz odalarda samimi işletme sahibi ve çalışanlar sayesinde çok huzurlu bir tatil geçirdik. Lezzetli şaraplar ve yemekler, güzel manzara, huzurlu müzikler eşliğinde bolca dinlendik. Bizim için her şey biz düşünmeden bile düşünülmüştü. Müdavimi olacağımız yerler listesine bir yenisini daha eklemiş olduk. Tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.

Oda ipucu: Araç ile gelmeniz faydalı olacaktır.
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
1  Teşekkürler Turaç E