“Yemek kalitesi kötü”

Mutfaklar: Deniz Mahsülleri
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 12 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Mekan güzel ve huzur verici, çocukların oynayabileceği geniş ve bakımlı çim alanı var... kuşlar, sincaplar, horoz ve tavuklar, ördekler ve can dostu evcil köpekler var...Ancak yemek kalitesi kötü, tok gitmenizi tavsiye ederim...

Ziyaret tarihi: Haziran 2021
1  Teşekkürler Global14088108322

9-13/146 yorum

Yorum Zamanı: 10 Ekim 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Aileler için güzel bir mekan, fakat kahvaltısını tavsiye etmem. Çalışan sayısı az olduğu için servis çok geç geliyor. Kahvaltı menüsü fiyatını hakketmiyor. Kahvaltı sınırsız deniyor, ama istediğiniz bir şey için minimum 10 dakika bekliyorsunuz. Tesiste WC hariç herşey paralı. 10 dakikalık tramboline 15 TL, gölde botla dolaşmaya 50 TL para veriyorsunuz.

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
1  Teşekkürler B2854DAemrek
Yorum Zamanı: 30 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Merhaba;

Civardaki iyi mekanlardan birisi, Cafe bölümünde takıldık. Bence pahalı mekan ama ortama ve mekanın konumuna göre böyle yapmış olabilirler.

10/7 diyorum

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler yolculukmaceralari
Yorum Zamanı: 10 Mart 2020

Burada herhangi bir yiyecek yemedim.Pazar günü öğlen gittiğimizde açık havada çok fazla masa vardı ve aileler kahvaltı yapıyorlardı. Çok geniş bir çimenlik alanda özellikle çocuklular için kesinlike tavsiye edebileceğim bir yer. Trambolin çeşitleri vardı, kahvaltı yapılan yerin devamında yine kocaman bir alanda tay parkı vardı, tayın tur alanının ortasında çok güzel bir küçük göl ve ördekler vardı. Etraf yemyeşildi, keşke karnımız aç gitseymişiz ve biraz daha vakit geçirseymişiz dedik. Tuvaletleri temizdi, çıkışta da sıcacık fırından çıkmış taze ekmeğinden alıp yola çıktık. Sapanca'ya tekrar gidersem mutlaka burada sabah kahvaltı yapıp uzun saatler vakit geçireceğim. Güneşli günlerde herkese tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Mart 2020
    • Yemek
1  Teşekkürler Yeloko
Yorum Zamanı: 19 Ocak 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Her sene kahvaltı için giderim, ama servis ve yiyecek kalitesi devamlı düşüyor.
50TL/kişi verilen hizmete eşdeğer değil.

Ziyaret tarihi: Ocak 2020
2  Teşekkürler Fethiyegezgini

Cansu Alabalik işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kartepe, Kocaeli İli
Kartepe, Kocaeli İli

Cansu Alabalik - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!