“Tavsiye ederim, yemyeşil ve güzel bir ortam”

Cansu Alabalik
4 / 50. sıradaki Restoranlar - Kartepe
Mutfaklar: Deniz Mahsülleri
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 10 Mart 2020

Burada herhangi bir yiyecek yemedim.Pazar günü öğlen gittiğimizde açık havada çok fazla masa vardı ve aileler kahvaltı yapıyorlardı. Çok geniş bir çimenlik alanda özellikle çocuklular için kesinlike tavsiye edebileceğim bir yer. Trambolin çeşitleri vardı, kahvaltı yapılan yerin devamında yine kocaman bir alanda tay parkı vardı, tayın tur alanının ortasında çok güzel bir küçük göl ve ördekler vardı. Etraf yemyeşildi, keşke karnımız aç gitseymişiz ve biraz daha vakit geçirseymişiz dedik. Tuvaletleri temizdi, çıkışta da sıcacık fırından çıkmış taze ekmeğinden alıp yola çıktık. Sapanca'ya tekrar gidersem mutlaka burada sabah kahvaltı yapıp uzun saatler vakit geçireceğim. Güneşli günlerde herkese tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Mart 2020
    • Yemek
1  Teşekkürler Yeloko

12-16/146 yorum

Yorum Zamanı: 19 Ocak 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Her sene kahvaltı için giderim, ama servis ve yiyecek kalitesi devamlı düşüyor.
50TL/kişi verilen hizmete eşdeğer değil.

Ziyaret tarihi: Ocak 2020
2  Teşekkürler Fethiyegezgini
Yorum Zamanı: 13 Ocak 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Bir kaç yıldır ne zaman sapancaya gelsem ziyaret ederim ortamı harika kahvaltısı ve yemekleri lezzetli. Her gittiğimde memnun kaldım. Tavsiye ederim

Ziyaret tarihi: Ocak 2020
1  Teşekkürler ofyenice
Yorum Zamanı: 29 Aralık 2019

Cansu alabalık işletmesine bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim. Rastoranla ilgili olarak sitede yapılan yorumlara katılmadığımı söylemek isterim. Ben kahvaltı yapmak için bir arakadaş grubu ile ailecek gittim ve çokta memnun kaldım. Kahvaltısı gayet yeterliydi ve biten ürünler olursa size sormadan yeniliyorlar. Lezzete gelince kahvaltısında yemediğim hiç bir şey yoktu. Zengin bir kahvaltı sofrası vardı. Benim asıl mekanda beğendiğim bir kere yer geniş ve yeşillik. yapay bir gölet ve atlar var çocuğunuza bir at geizi yaptırabilirsiniz. Çocuklu ailelere özellikle öneriyorum afiyet olsun.

Ziyaret tarihi: Kasım 2019
    • Yemek
2  Teşekkürler DarkCodes
Yorum Zamanı: 18 Kasım 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Gitmeyi dusunenler bir hafta oncesinde rezervasyon yaptirmali, bugun karar verdim, bugun gudeyim olmuyor maalesef...

Ziyaret tarihi: Ekim 2019
1  Teşekkürler mavim1974

Cansu Alabalik işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kartepe, Kocaeli İli
Kartepe, Kocaeli İli

Cansu Alabalik - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!