“Kesinlikle önermem.”

Kartepe Sukay Cafe & Restaurant
36 / 50. sıradaki Restoranlar - Kartepe
Tanım: Kartepe Kablolu Su Kayağı tesisleri bilinen ismiyle Kartepe Sukay Park, Samanlı sıra dağlarının zirvesine Sapanca Gölünün en çok yaklaştığı alana kurulmuştur.Kartepe Sukay Park muhteşem ve huzur veren manzarasında cafe ve restaurant hizmetleri eşliğinde su kayağı yapma fırsatı veren , dünyada ilk defa uygulanan tüm taşıyıcı direkleri suyun içeresinde bulunan sisteme sahiptir.
Yorum Zamanı: 6 Kasım 2023

04.11.2023 tarihinde 14 kişilik Ankara Gezi travel adlı firma ile gidildi. Tur firması iki çeşit yemek önerdi. Birinci menü: Tavuk, köfte, pilav- ikinci menü ise kiremitte alabalık Köfte ve tavuğu arkadaş yedi. yanık geldi. Ben eşimle alabalık istedim. Balık bayat ve pişmemiş olarak geldi. Ben garsonu çağırıp durumu ilettikten sonra 7-8 tabak daha çiy olduğu için yeniden fırına gönderildi. Diğer arkadaşlar uğraşmadı. çatalla tırtıklayıp bıraktılar. Ben iade ettim. Yeniden az daha ısıtılınca bayat kokusu daha keskinleşmişti ve hala çiydi. Ortam kirli ve pis, garsonlar deneyimsiz ve ilgisiz. İşteen anlamaayaan, işe daha dün başlamış kişi havasındalardı

Ziyaret tarihi: Kasım 2023
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler fikret ç

1-5/38 yorum

Yorum Zamanı: 10 Haziran 2023 mobil cihaz aracılığıyla

28 kişilik bir grup olarak gittik daha kalabalık bir grup gelecek diye bizi göl kenarına oturtmadılar. Servis esnasında ne istesek yok dediler garsonlarda beş karış surat niye geldiniz der gibi bir halleri vardı. En çok sinir olduğumuz şey ekmek bitikten sonra ekmek rica ettik istediğimiz ekmekten kalmadığını söylediler başka ekmek getirmelerini söyledik ekmek yok dediler. Şef garsona söyleyince her masaya istediğimiz ekmekten getirildi hiç hoş bir durum değil. Yemeklerin lezzetine gelecek olursak fiyat performans diyebiliriz ama hizmet ilgi alaka sıfır

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler 889zeynepb
Yorum Zamanı: 7 Haziran 2023

Arkadaşlarımla gittik çok keyifliydi. Gayet iyi bir hizmet vardı. Eğlence olanakları da yüksek ailecek gelinebilir.

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Ahmet Kaan Y
Yorum Zamanı: 22 Ekim 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Garsonların üslubunda hiç saygı yok Restorantın içerisindeki kedi ve köpeklere tekme atıyorlar. Kadın müşteri hayvanlara eziyet ettiği için tepki verince garsonlardan birtanesi saygısızca karşılık verip arkasından kaldırtıcam kovduracağım tarzında cümleler kurdu kesinlikle tavsiye etmiyorum gelmeyin 1 yıldızı bile haketmiyorlar ve etraf çok kirli lezzet desen yok

Ziyaret tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler 498durdut
Yorum Zamanı: 11 Eylül 2022

Çok saçma ve çok gereksiz bir kargaşa vardi yemekler iki saate anca geldi garsonlarin tavırları çok saçma sanki zorla servis ediyorlarmış gibi yani anlayacağınız rezalet ve ötesi idi

Ziyaret tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler 486_ak_r_

Kartepe Sukay Cafe & Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kartepe, Kocaeli İli
Kartepe, Kocaeli İli

Kartepe Sukay Cafe & Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!