Öncekikle yemek yemiyorsanız resimlerde gördüğünüz iskelelere oturamazsınız diye bir kuralı var ki deli saçması. Bütün iskeleler boş insanları yukarı oturtuyorlar, zaten eskisi kadar müşterisi de yok. Baya yakın bi evimiz var işletmeci değişmeden önce sık giderdik, yakın zamanda yemek yemedim yemeklerine yorum yapamam ama kahveler ciddi anlamda kötü, çay desen 3 5 saatlik, peysaj gibi birşey yapmayı denemişler sanırım ama ortalık rezalet. Hesap ödediğim yerde bir vatandaş vardı sanki biz ona muhtaçmışızcasına bir edayla konuşuyor, milletin içinde bir başkası garsona fırça atıyor falan saçma sapan bir işletme sistemi var. Sadece bizimle ilgilenen orta yaşlı bir garson vardı o sevimli davrandı onun dışında devraldıkları işletmeyi gerçekten sadece batırmışlar iki yaz önce çok tatlı bir yerdi, sürekli müşterileri tanırlardı, getirdikleri yemekleri kahveleri beğendinizmi nasıldı diye sorarlardı falan eser kalmamış çok üzüldüm. Manzara için gidiyorsanız yan tarafta bir piknik alanı var halka açık bi yer en azından istediğiniz yere oturursunuz, kimse de surat yapmaz.