Karagöl
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Cennetten bir köşe

Henüz bozulmamış harika bir göl. Umarim sonu Uzungöl'e benzemez. Gittiğimizde hafif yağmur... tümünü oku

21 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

mobil cihaz aracılığıyla
144 yorumun hepsini okuyun

3-8/144 yorum
12 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Canım memleketimin cennetten bir köşesi sanki görülmesi gereken bir yer kam ve piknik alanları mevcut biz günü birlik gittik tekne turu 20dk 100TL tavsiye ederim farklı bir lezzet inanılmaz güzel fotoğraf cekinip anı biriktirecek bir yer ✌️🫶

Deneyim tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Elif Burcu K
11 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba ben aslen Artvin şavşatlıyım ve ben çok önceden piknik amacıyla gelir tadını çıkarırdık uzaklardan gelen misafirlere de yardımcı olur etrafta yerlisi olarak temizlik yapardık fakat milli parklar g.müd. buranın tabiatını bozmayı her yerde olduğu gibi bozmayı başardı ve bu cennet bahçesinde kocaman bir betondan kendi yandaşları için otel gibi ucube bir yer yapıp istediklerine öncelik istemediklerine de zorluk çıkarıyorlar çevresine ve halkının güzelliğine doyum olmuyor ama gidip gezmenizi kamp yapmanızı tavsiye ederim

Deneyim tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Cansel K
19 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Birçok yerde kamp deneyimini yaşadım. En son Eylül 2022 başlarında Şavşat Karagöl de bu kampı gerçekleştirdim. 5 kişi 2 çadırda kaldık ve bir kamp alanından çok daha fazlasıydı açıkçası. Eksikler elbette var örneğin Parkın işletme müdür bir tuhaftı. İşletme de kampa gelenler için hiçbir şekilde alış-veriş yapma imkanı yoktu ve gecelik çadır ücretleri biraz pahalı geldi. Diğer anlamda tuvaletleri, ışıklandırmaları vs. gerçekten çok iyi bir kamp imkanı sağlıyordu.

Deneyim tarihi: Eylül 2022
1  Teşekkürler L7348QMemrek
16 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yolları biraz zor, ama doğası güzel,kalmak için yer var, yemek için tesis,piknik için alan var. Çevresini yürüyerek gezebilirsiniz

Deneyim tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler volkankaptan
14 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Güzel ülkemizin dört bi yanini gezmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki gordugum en guzel yer. Karagöle gidip tekrar yasadiginiz yere geri dondugunuzde kesinlikle farkli bi insan olucaksiniz. Bundan sonra tatillerimdeki adresim belli.

Deneyim tarihi: Temmuz 2021
1  Teşekkürler 94ahmetcanh