Balık Gölü

29 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı
mikail_koroglu
Antalya, Türkiye
Şavşat balık gölü

İnsanı büyüleyen bir doğası ve manzarası var.eğer gölde kimse yoksa kitap okunabilir... tümünü oku

28 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı
07zahide
Alanya, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
14 yorumun hepsini okuyun

8-13/14 yorum
4 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şavşat ta uğranacak yerlerden , Karagöl e göre daha ufak bir göl 2200 metrede ufak bir tesis var önemli olan tesis ve işletmeci Elif hanım, çok ilgili bir hanım ve çok leziz yiyecekleri var, hem yemek hemde ufak bir göl gezisi için tavsiye ederim

Deneyim tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler tanfer82
29 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı

Muhteşem güzellikte bir göle ama onun da yanına tesis yaptılar. Doğal güzellikleri yönetmeyi malesef henüz bilmiyoruz. Çöpğler etrafta bira şişeleri orman içinde. Allahtan tuvaletleri temiz. Tesisdeki yemekler şahane bu arada. Gittiğinizde mutlaka köftesinin tadına bakın

Deneyim tarihi: Haziran 2018
1  Teşekkürler mikail_koroglu
24 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Göl çok bakir ve güzel. Yanında fazla göze atmayan bir tesis var. Öylesine birşeyler yiyelim dedik. Köfte yaptılar. Kilolarca yedik, çay muhteşemdi. O köfteyi yapanların ilgi alakası muhteşemdi. Yemek yemeden gidin

Deneyim tarihi: Temmuz 2017
4  Teşekkürler 974alaattink
23 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı

Göl tertemiz, akvaryum gibi berrak bir suyu var. Ayrıca göl yolunda sürekli ufak tefek derelerle ve göletlerle karşılaşıyorsunuz. Pınarlı köyünü geçtikten sonra yolun son 5-6 km si toprak ve alçak araçları biraz zorluyor. Biz nisan ayının sonlarında gittiğimizde bir iki güneş görmeyen yerde karla bile karşılaştık. Vardığımızda tesis kapalıydı ve kimsecikler yoktu. Çadır kurup bir gece kaldık, biraz üşüdük ama mükemmel bir deneyim oldu. Sakin bir deneyim isteyenler için daha iyisi olamaz. Ateş yakmak özel yerler de yapılmış ve oturaklar mevcut. Gitmeden hava durumunu incelemeyi unutmayın malum rakım 2200 civarında :)

Deneyim tarihi: Nisan 2018
2  Teşekkürler ulttrralord
22 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Küçük ama çok sakin ve güzel bir göl. Gölün yanındaki ufak tesiste içtiğim çay Rize ve Artvin’de içtiğim en güzel çaydı. Çayın demlendiği sobanın içinde pişen sıcak ekmekler yemeğin yanında servis edildi. Çok beğendim

Deneyim tarihi: Haziran 2017
2  Teşekkürler Derya Ö