Beyza Sude A

Harika bir manzara ve hizmet..

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Nis 2024
Yorucu bir düğün meşgalesinden sonra eşimle birlikte balayını bu mekanda geçirmeye karar verdik. Planımızda 1 gece konaklayıp karadeniz turu yapmak vardı fakat mekan ve hizmet o kadar güzeldi ki planı iptal edip bütün balayını burada geçirdik. Yeni planımız ise farklı mevsimler de buraya gelmek.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Oda İpucu: Laşet restoranda alabalık yemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum..
Laşet Motel & Restaurant noktasına 4.1 km mesafede
Laşet Motel & Restaurant noktasına 5.3 km mesafede
Laşet Motel & Restaurant noktasına 5.4 km mesafede
Laşet Motel & Restaurant noktasına 5.3 km mesafede
Laşet Motel & Restaurant noktasına 46.8 km mesafede
Laşet Motel & Restaurant noktasına 49.2 km mesafede
We are closed
Laşet Motel & Restaurant noktasına 71.5 km mesafede
Вид из всех номеров и кафе  Грузия, Аджария, Батуми, кепм, кемпинг, ретрит, йога-тур, Мтирала парк, глэмпинг, тишина, умиротворение, вид на море, лесной отель, эко-отель, мандариновый сад, стоянка для кемпров и домов на колёсах, площадки для йоги, палатка, гамак, самопознание, творчество, уникально, экологично, природа, горы, море, видовой, закат
Laşet Motel & Restaurant noktasına 71.5 km mesafede
Laşet Motel & Restaurant noktasına 43.7 km mesafede
Şavşat bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/182 yorum
21 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Doğayla iç içe çok güzel ve huzur verici bir deneyimdi. Çalışanlar ilk günden beri bizimle oldukça ilgiliydi. Kaldığımız bungalovdan ve restorandaki yemeklerden çok memnun kaldık. Et severler için karışık ızgarayı tavsiye ederim etleri çok yumuşak ve lezzetliydi. Herkesin mutlaka gelip görmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum.

Konaklama tarihi: Şubat 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Derya A
5 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Seyahatlerimde her yıl mutlaka uğradığım bir mekan. Alabalığı ve salatası mükemmel, çalışanlar ilgili, atmosfer ve doğa eşsiz. Yemekten sonra insan masadan ayrılmak istemiyor. Derenin su sesi ve kuş sesleri…

Şiddetle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler oğuzcan a
3 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Laşete arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik. Erişte kavurması gıbı bır seyden 2 tane sinek cıktı, sigara böregınede sınegı sarmıs ve kızartmıslar soyledık guzelce tabagı aldılar kahvaltıya devam ettık. Ne bir özür ne bir mahcupluk bır sey soylemedıler. Adı yılmaz olan garson beyle konusurken neden boyle davranıyorsunuz bır daha gelmeyelım mı dedık evet gelmeyın dedı. Sonra bızı tum arkadaslarımızla bırlıkte sız sınege sinirlendiniz diye asagılar sekılde konusma yaptılar. İşletme müdürünüzü cagırın dedıgımde cagırmadılar. Resmen rezıllıktı hesabımızı odedık çıktık.

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler İsmihan A
25 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Yeşilin tüm renklerini bir arada görebileceğiniz mükemmel bir tesis ,hersey çok güzel. Temizlik önemli diyorsanız doğru yerdesiniz. Yemekler çok lezzetli ,çalışanlar güzel yüzlü keyifli bir ortam. Herkese tavsiye ederim.
Tesisin sahibine ayrıca teşekkürler.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler Sevilay K
19 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel doğa içinde huzurla tatil yapacağınız tesis hizmetinden ve ilgisinden memnun kaldım. Tekrar gelmeyi istiyorum. Yemekleride gayet leziz ve güzel. Tesis çalışanlarına ve tesis sahibine çok teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti