Doğayla iç içe çok güzel ve huzur verici bir deneyimdi. Çalışanlar ilk günden beri bizimle oldukça ilgiliydi. Kaldığımız bungalovdan ve restorandaki yemeklerden çok memnun kaldık. Et severler için karışık ızgarayı tavsiye ederim etleri çok yumuşak ve lezzetliydi. Herkesin mutlaka gelip görmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum.
Konaklama tarihi: Şubat 2024
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Değer
Yer
Hizmet
Seyahatlerimde her yıl mutlaka uğradığım bir mekan. Alabalığı ve salatası mükemmel, çalışanlar ilgili, atmosfer ve doğa eşsiz. Yemekten sonra insan masadan ayrılmak istemiyor. Derenin su sesi ve kuş sesleri…
Şiddetle tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
oğuzcan a adlı kullanıcıdan Laşet Motel & Restaurant hakkında bilgi alın
Teşekkürler oğuzcan a
Laşete arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik. Erişte kavurması gıbı bır seyden 2 tane sinek cıktı, sigara böregınede sınegı sarmıs ve kızartmıslar soyledık guzelce tabagı aldılar kahvaltıya devam ettık. Ne bir özür ne bir mahcupluk bır sey soylemedıler. Adı yılmaz olan garson beyle konusurken neden boyle davranıyorsunuz bır daha gelmeyelım mı dedık evet gelmeyın dedı. Sonra bızı tum arkadaslarımızla bırlıkte sız sınege sinirlendiniz diye asagılar sekılde konusma yaptılar. İşletme müdürünüzü cagırın dedıgımde cagırmadılar. Resmen rezıllıktı hesabımızı odedık çıktık.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
İsmihan A adlı kullanıcıdan Laşet Motel & Restaurant hakkında bilgi alın
Teşekkürler İsmihan A
Yeşilin tüm renklerini bir arada görebileceğiniz mükemmel bir tesis ,hersey çok güzel. Temizlik önemli diyorsanız doğru yerdesiniz. Yemekler çok lezzetli ,çalışanlar güzel yüzlü keyifli bir ortam. Herkese tavsiye ederim. Tesisin sahibine ayrıca teşekkürler.
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Sevilay K adlı kullanıcıdan Laşet Motel & Restaurant hakkında bilgi alın
Teşekkürler Sevilay K
Mükemmel doğa içinde huzurla tatil yapacağınız tesis hizmetinden ve ilgisinden memnun kaldım. Tekrar gelmeyi istiyorum. Yemekleride gayet leziz ve güzel. Tesis çalışanlarına ve tesis sahibine çok teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Değer
Yer
Hizmet
Sultan G adlı kullanıcıdan Laşet Motel & Restaurant hakkında bilgi alın
Teşekkürler Sultan G
ozernaki
30 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Kahvaltıya geldik. Hayatımdaki en vasat kahvaltı diyebilirim. Sunum yok ürünlerde lezzet yok. Verilen paraya çok yazık. Tekrar gelirmiyim ? Maalesef gelmem. Zorla çalıştırılan bir arkadaş. Üzdünüz arkadaşlar. Böyle kahvaltı olmaz….
Oda ipucu: Otopark var
Konaklama tarihi: Kasım 2022