İsmihan A

Sinekli

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 3 Eyl 2023
Laşete arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik. Erişte kavurması gıbı bır seyden 2 tane sinek cıktı, sigara böregınede sınegı sarmıs ve kızartmıslar soyledık guzelce tabagı aldılar kahvaltıya devam ettık. Ne bir özür ne bir mahcupluk bır sey soylemedıler. Adı yılmaz olan garson beyle konusurken neden boyle davranıyorsunuz bır daha gelmeyelım mı dedık evet gelmeyın dedı. Sonra bızı tum arkadaslarımızla bırlıkte sız sınege sinirlendiniz diye asagılar sekılde konusma yaptılar. İşletme müdürünüzü cagırın dedıgımde cagırmadılar. Resmen rezıllıktı hesabımızı odedık çıktık.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 46.8 km mesafede
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 49.2 km mesafede
    We are closed
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 71.5 km mesafede
    Şavşat bölgesindeki diğer otellere bakın
    5-10/182 yorum
    25 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Yeşilin tüm renklerini bir arada görebileceğiniz mükemmel bir tesis ,hersey çok güzel. Temizlik önemli diyorsanız doğru yerdesiniz. Yemekler çok lezzetli ,çalışanlar güzel yüzlü keyifli bir ortam. Herkese tavsiye ederim.
    Tesisin sahibine ayrıca teşekkürler.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
    Teşekkürler Sevilay K
    19 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel doğa içinde huzurla tatil yapacağınız tesis hizmetinden ve ilgisinden memnun kaldım. Tekrar gelmeyi istiyorum. Yemekleride gayet leziz ve güzel. Tesis çalışanlarına ve tesis sahibine çok teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    Teşekkürler Sultan G
    30 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltıya geldik. Hayatımdaki en vasat kahvaltı diyebilirim. Sunum yok ürünlerde lezzet yok. Verilen paraya çok yazık. Tekrar gelirmiyim ? Maalesef gelmem. Zorla çalıştırılan bir arkadaş. Üzdünüz arkadaşlar. Böyle kahvaltı olmaz….

Oda ipucu: Otopark var
    Konaklama tarihi: Kasım 2022
    Teşekkürler ozernaki
    9 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Aslında doğanın içinde güzel bir yer. Ancak tek bir personel var o da kesinlike çözüm üretmiyor. Kahvaltı cok kötü restaurant bölümü pis. Yanınızda kesinlikle yiyecek götürün. Akşam açsanız aç kalırsınız. Ya da 1km uzaklıktaki otel bölümüne yönlendiriyorlar. Oraya da karanlıkta gitmekte üşeniyor insan.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
    Teşekkürler Elmas2210
    29 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel bir tesis hersey çok güzel temizlik yemekler harika çalışanların ilgi alakası güler yüzü bizi çok etkiledi konakmalak isteyenler için odaların temizliği çok iyi kesinlikle tavsiye ederim hersey için çok teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
    Teşekkürler 942huseyiny