AHS Y
Çorum, Türkiye

Kesinlikle gidilmeli ☺️

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 8 Tem 2018mobil cihaz aracılığıyla
Yol boyunca muhteşem bir manzara var, sisli dağ tepelerinden geçiliyor. Mekanında manzarası harika, odalar harika, çalışanlar isteklerinizi yapabilmk için çaba sarfeden, çözüm odaklı, saygılı insanlar.. Ekteki fotolar 2+1 odalı bungalowdan. Karagöl’e 12km ymiş ama heyelandan dolayı kısa yol kapalıymış yinede eğlenceliydi, yollar çok dönemeçli mide bulantısına karşı tedbirli çıkmalısınız. Gideceklere iyi eğlenceler diliyorum ☺️
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Laşet Motel & Restaurant noktasına 4.1 km mesafede
Laşet Motel & Restaurant noktasına 26.8 km mesafede
Laşet Motel & Restaurant noktasına 28.2 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 28.3 km mesafede
    Отель «Ире Палас Хихани» - единственный отель в историческом ущелье Схалта-Хихани. В отеле 10 номеров: 8 люкс и 2 эконом класс. В отеле есть кухня и ресторан на 50 человек. Гостиница расположена в селе Хихадзири, в 50 метрах от центральной асфальтированной дороги. Во всех номерах есть ванная комната, телевизор и интернет.
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 33.4 km mesafede
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 45.5 km mesafede
    Bed
    Day
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 45.3 km mesafede
    Şavşat bölgesindeki diğer otellere bakın
    68-73/182 yorum
    6 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tur kapsamında bir gece konakladığımız farklı deneyimden çok memnun ayrılıyoruz.Bungalow tipi kulubeler çpk sevimli ve keyifli.Muhtelif meyveleri dalından topladık.Tavsiye olunur.Eşsiz yayla manzaralı restaurant ve evleri unutamayacağız.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
    2  Teşekkürler onurtosunsniper
    2 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltı şahane, çeşit çeşit meyveler, peynirler, reçeller, börekler, yumurta... Akşam yemeği de çok lezzetliydi.

Bungalow evler geniş. Ancak biraz daha iyi temizlenebilirdi. Duvarlara askı, banyoya raf eklenebilir. Ev biraz daha konforlu olabilirdi. Küçük buzdolabı, tv var.

Huzur dolu bir yer. Evin balkonunda yağmurda muhteşem manzarayı izlerken kahve içmek paha biçilmez. Şavşat biraz uzak ama Karagöl tam bir doğa harikası. Laşet’i kesinlikle tavsiye ederiz.

Çalışanlar güleryüzlü. Ekstra isteklerimiz oldu. Yardımcı oldular.

2  Teşekkürler BurcuOK
    22 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doğanın içinde sakin, huzurlu ve oldukça konforlu bir tesis. Çalısanlarının candan,güleryüzlü yaklaşımı ve misafirperverliği bizde sanki bir işletmede değiliz de uzun zamandır görüşemediğiniz akrabalarımızın yanına ziyarete gitmişiz hissiyatı yaratıyor. Motel kısmındaki restorantın menüsü daha zengin olduğundan yemeğimizi orda yiyor, Kocabey köyü yakınındaki bungalovlarda konaklıyoruz. Tesisteki uygunluk durumuna göre bu şekilde bir kombinasyonu öneririz. Ayrıca vaktiniz varsa köyde yeşillikler içinde ufak bir gezinti de yapabilirsiniz.

2  Teşekkürler mervebaytmr
    17 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oteller bungolov evler manzarası doğası çokgüzel yanındaki köy de çok harika. Yolları da asfalt. Odaları temiz. Kahvaltısı biraz zayıf ama yine de başarılı. Bence mutlaka görülmesi gereken bir yer. Trabzondan gündönümü turizm ile gittik. Arabada klima bile açmadılar yandık. Bizi giderken öğle yemeğinde kötü bir restorana zorla mahkum ettiler. Ya bizim seçtiğimiz yemeği yersiniz ya da aç kalırsınıza getirdiler :(( sakın bu turizmle gitmeyin.

Teşekkürler Engin Ş
    23 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı

Şavşat bölgesine belki on defa gezmeye gelmişimdir. Sonunda Laşet'e gidelim bir kahvaltı yapalım diyerek uğradık. Doğası mükemmel, zaten tüm Şavşat bu şekilde.Tesisler dışarıdan gayet güzel gözüküyor. Hizmet normal seviyedeydi ona da diyecek bir şeyim yok. Fakat kahvaltı ne yazık ki vasat seviyedeydi. Doymadık ve fiyatlar oldukça yüksekti. Sanırım yüksek puanlar nedeniyle iyice popülerleşmenin sonucu. Bir daha uğrayacağımı sanmıyorum.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
    2  Teşekkürler ulttrralord