Pınar G

Muhteşem

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 10 Nis 2016mobil cihaz aracılığıyla
Hayatımda ilk defa bir otelde evim kadar rahat ettim , kendi evimde gibi mis kokan çarşaflar , havlular . Soğuk bir dönemde gittiğimiz halde sıcacık bungalovlar . Muhteşem tarihi bir köyün içine doğayı katletmeden bu güzel yatırımı yaptıkları ve gayet profosyonel işlettikleri için çok teşekkür ederiz . Bu arada kahvaltısı da muazzam , herşey doğal ve köyden ...
Konaklama tarihi: Nisan 2016
Yönetici laset - Laşet Motel & Restaurant, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 19 Nis 2016
Tesisimiz hakkındaki bu harikulade ifadeleri kullanarak mutluluğunuz ve keyifli geçirdiğiniz zamanı bizimle paylaştığınız için ne kadar onur duyduğumuzu İfade etmek sanırım abartı olmaz.
Sizlere hoş ve keyifli zaman geçirmenize bir nebze katkımız olduysa bu bizim için en değerli kazanç olacaktır.
Bizi tercih edip konuğumuz olduğunuz için size içten teşekkürlerimizi sunarız.
Laşet Motel & Restaurant noktasına 4.1 km mesafede
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 49.2 km mesafede
    We are closed
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 71.5 km mesafede
    Laşet Motel & Restaurant noktasına 43.7 km mesafede
    Şavşat bölgesindeki diğer otellere bakın
    109-114/182 yorum
    17 Ekim 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gercekten harika ve guleryuzlu hizmet mete bey ve yuksel bey bastan sonra herseyle ilgilendi herkese tavsiye ediyorum ozellikle bungulowlarda kalinmali kesinlikle gorulmesi gereken bi yer bir kere kalinca bir daha gelmek isteyeceksiniz

Konaklama tarihi: Ekim 2015
    Teşekkürler UlasErcan
    8 Ekim 2015 tarihinde yorum yapıldı

lokasyon süper , odalar nezih, yemek yöresel başka ne diler insan. Otel müdürlerinden Yüksel bey bize çevre hakkında bilgiler verdi ve ufak bir doğa gezisi düzenledik. çok teşekkürler. Daha güzel olamazdı.

Konaklama tarihi: Eylül 2015
    • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    Teşekkürler Orhan Y
    30 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

butun gece susmayan otelin kendi köpegi,yanmayan kaloriferler yanmasi icin buyuk caba harcadik bi 15 dakika yandi ve kucuk bi ariza oldugu soylendi ama gece boyunca hic yanmadi cok sogujtu, bebegim oldugunu soylememe ragmen en azindan bi elektrikli soba ayarlanabilirdi,, mukemmellik sertifikasi icin daha cok yol alinmasi lazim..

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
    6  Teşekkürler Tuğba-uğur K
    8 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kendim de savsatliyim. Doga ve havasi cok guzel. Hizmet de sizi memnun edecek seviyede. Fakat 11 numarali odadan mi yoksa sansizlik mi oda arizalari biraz fazla. Wifi ise odamda neredeyse hic cekmiyordu. Aslinda ufak seyler ama onemli seyler. Diger yandan kaliteli bir uyku uyuyorsunuz. Bu size herseyi unutturuyor. Kahvaltiniz cesitli fakat eleman sayinizi biraz fazla tutup hic degilse omlet veya peynir eritmesi cikarabilirsiniz. Bungalov kismindaki restaurantinizin biraz daha ozene ihtiyaci var. Aksam yemegi icin motel kismina gectik. Orada hersey guzeldi. Genel olarak guzel bir gece gecirdik. Fiyat performansi iyi. Tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
    1  Teşekkürler Çağan Fikret K
    22 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı

Eşim ve çocuğumla malum tesise 21 temmuzda gittik. Planımız 3 gün kadar kalmaktı. Gitmeden önce de hopadan ve artvinden iki defa arayıp yer durumunu sorduk, ilkinde yer olmadığı, ikincisinde ise bir bungalovda yer olduğu söylendi. Gittik ve yerleştik, ertesi gün öğlen saatlerinde tur ekibi geldiği için çıkmamız istendi!! Türkiyede neredeyse gezmediğim bölge kalmadı, ilk defa bu denli amatörce ve kelb vari uslupla karşılaştım. Madem tura yer ayrılmış, buraya gelmeden önce bana deseydiniz bir gün için onca yolu gelmezdim dedim. Gerekçeleri ise yine oldukça amatörceydi; "ama tur geliyor" . Buraya yazdıklarımın aynısını müessese görevlilerine de söyledim, anlayıp anlamadıklarını da özellikle teyid ettim. Sonuç olarak karadenizde bulunan yüzlerce doğal güzellikten hiçbir ekstrası olmayan, gece 23 de kapınızın önünde traktör kullanan köylülerin gürültüsüyle şaşkına döneceğiniz, olabildiğince kaba işletmecilerle muhatap olacağınız, kesinlikle reklam sonucu olarak nam salmış biryer.. Tekrar mı? Asla...

Konaklama tarihi: Temmuz 2015
    6  Teşekkürler ömer faruk ç
    Sahibi laset - Laşet Motel & Restaurant, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Temmuz 2015

Sn müşterimiz öncelikle işletmemizde konakladığınız için teşekkür ederiz.konu hakkında bilgi sahibiyim.Maalesef bize haksızlık ediyorsunuz.
    şöyleki; otelimizden bir gece için rezervasyon yaptınız ve konakladınız ertesi sabah kahvaltıda
    çok menun kaldığınızı ve iki gece daha kalmak istediğinizi söylediniz,bizde otelin dolu olduğunu
    ikinci gece üzülerek misafir edemeyeceğimizi bildirdik.Ve bu duruma nsıl olur kalmak istiyorum
    diye tepki gösterdiniz..Herkes bilirki oteller rezervasyonla çalışır ve konfirmeli rezervasyonlara rağmen size yer veremezdik,Hal böyle iken anlayış göstermeyip işetmemizi karalamaya çalışmanız bizi fazlasıyla üzdü.
    Saygılarımla
    Metecem Çelik
    işletme sahibi.

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.