Tur grubu ile gittik. Otele, otobüs ile tehlikeli bir yolculuk yaparak, sis içinde gittik. Yol gerçekten otobüs ile gitmeye uygun değil. Dolmuş daha iyi olabilir. Derin virajlar ve uçurumlu yollar var. Otelin çalışanları kaba, Afgan ve Suriyeli çalışanlar daha güleryüzlü idi, onların da Türkçeleri zayıftı. Yemekler ve kahvaltı çok vasattı. Sabah olup sis geçince manzaranın çok güzel olduğunu gördük. Daha iyi işletilebilse, değeri artabilir.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Turla gelip kaldığımız bir otel.odalar gayet temizdi.yemekleri de beğendik.manzarası da zaten muazzam çevresinde başka bir tesis yok.tam kafa dinlemelik bir tesis.uzungölün kalabalığından biraz uzaklaşmak isterseniz doğru tercih olur.
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Erdincozkan adlı kullanıcıdan Grand Sis Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Erdincozkan
simplycranberry
Türkiye
10 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
uzun göl civarındaki oteller, cok ama cok fazla ortadoğulu turiste sahip. otelleşme golun doğallıgımıda bozmus durumda. eger bu durum sizi rahatsız ederse, grand sis size göre, merkezde olmak isterim derseniz size göre değil.
uzun gölden yaklasık 40 dk. kadar çıkıyorsunuz.
manzara muhteşem, yemekler orta ustu, odalar orta diyebilirim
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
simplycranberry adlı kullanıcıdan Grand Sis Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler simplycranberry
htclky
24 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Uzungöle 6km uzaklıkta olan ama ulaşımı çok zor. Yollar keskin virajlı dikkatli gidilmesi lazım ama otele ulaşınca her şeye değer diyebileceginiz bir manzarayla karşılaşıyorsunuz. 4yıldızlı otelden beklenen her şeyi karşılıyor fakat internet sıkıntısı var. Telefonlar da konumdan dolayı çekmiyor onun haricinde her şey iyi.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
htclky adlı kullanıcıdan Grand Sis Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler htclky
Nm m
18 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
öncelikle 7 km yazdığına aldanmayın yarım saatte zor gittik otele zorlu yollardan.gittiğimizde rezervasyon yaptırdığımız odayı başkasına vermişlerdi geç kaldık diye ve alt kattan uyduruk bir oda verdiler bize,bunu da bir lütufmuş gibi lanse ettiler.Odanın temizliği çok iyiydi,kahvaltı iyiydi.Manzarası doğası harikaydı.Tek olumsuz yanı sahibi bence.Çok kaba ve gubuzdu.
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Nm m adlı kullanıcıdan Grand Sis Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Nm m
nuray1152
Ankara, Türkiye
31 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Uzungöl'ün kalabalık ve yoğun Arap turist dolu ortamından uzaklaşıp bulutların arasına karışıyorsunuz. Temiz hava, temiz otel, aile ortamı. Kahvaltı süper. Akşam geç gelmemize rağmen bizim için yemek hazırladılar. Odalar ferah. Fotoğraf çekmek için mükemmel bir yer.
Konaklama tarihi: Temmuz 2017
nuray1152 adlı kullanıcıdan Grand Sis Hotel hakkında bilgi alın