Sezen R
Bursa, Türkiye

Cok ama cok sevdik

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 17 Ara 2018mobil cihaz aracılığıyla
Nasil desek, nasil anlatsak. Gün battiktan sonra yorucu bir gunun ardindan uzungöle ulastik ve gördüğümüz güzellik karsisinda aracimizin icindeki sevinci anlatamam. Bu motivasyonla otelimize dogru ilerledik. Bir turizmci olarak tespitlerimi aktariyorum abartidan uzak bu kadar samimi ve sicak bir karsilamadan sonra muhtesem cati kati odamiza ciktik. Hepimiz odamizi cok begendik. Hele ki balkonumuzu kesfettigimizde mutlulugumuz katlandi. Muhtesem bir doganin icinde fonksiyonel ve deneyimli otelcilik bizi cok rahat ettirdi. Kesinlikle bu seyahatimizde uzungol ve inan kardeşler bizde iz birakti. Mutesekkiriz. Gonulden tavsiye ediyor ve hayirli isler diliyoruz. Gorusmek uzere...
Konaklama tarihi: Kasım 2018
Yönetici inankardesler - İnan Kardeşler Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 17 Ara 2018
Değerli Misafirimiz,
Kıymetli vaktiniz ayırarak güzel yorumlarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri otelimizde tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.
İnan Kardeşler Hotel noktasına 0.2 km mesafede
    Bulutların üstünden otel görünümü
      İnan Kardeşler Hotel noktasına 3.7 km mesafede
      İnan Kardeşler Hotel noktasına 0.9 km mesafede
      İnan Kardeşler Hotel noktasına 1.2 km mesafede
      Uzungöl bölgesindeki diğer otellere bakın
      21-26/135 yorum
      28 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Uzungöl kesinlikle gidilmesi ve havası solunması gereken bir yer. 24-25 Kasım tarihlerinde konakladık ve çok memnun kaldık. Odamız çok temizdi, çalışanlar ilgili ve güleryüzlüydü.
      Manzarası harika, doğa manzarası.
      Yemekler çok lezzetliydi; alabalık, mıhlama, sütlaç...
      Kahvaltıda çok fazla çeşit vardı.
      Tekrar Uzungöl’e gidersek kesinlikle burada konaklarız.
      Kendimizi evimizde gibi hissettik, çok teşekkür ederiz hersey için.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
      Teşekkürler 25_zlemt
      Yönetici inankardesler - İnan Kardeşler Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Kasım 2018

14 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ekim ayinda 2 çift olarak kaldık. Kendi sitesinde göl manzaralı otel olarak tarif ediliyor ama sadece 3 odadan ve uzaktan gözüküyor. itirazlarımız sonucu otel müdürü bizi suit odalara yerleştirdi sağolsun. ama 2 odada da mini barlar bomboştu. bizim kaldığımız odada duşakabin kapısı yoktu yerler ıslandığı için düşme tehlikesi geçirebilirdik. banyo setleri eksikti. diş macunu istedik olmadığını belirttiler. kahvaltı ise orta seviyeydi.

Konaklama tarihi: Ekim 2018
      1  Teşekkürler ozguresen
      Yönetici inankardesler - İnan Kardeşler Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ekim 2018

Değerli Misafirimiz,
      Inan Kardesler Hotel deneyiminizin güzel geçmediğini görmek bizi de son derece üzmüştür. Misafirlerimizi otelimizden güzel anılarla uğurlamak öncelikli hedefimizdir. Misafirlerimizin değerli yorumları ışığında her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktayız bu nedenle paylaşılan her yorum bizim için çok önemlidir.Yorumunuz yöneticilerimizle paylaşıldı.
      Her zaman daha iyisini hedeflediğimiz misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla Uzungöl Inan Kardesler Hotel sizleri tekrar ağırlamak isteriz.

4 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı

Ailecek gidip rahat zaman geçirebileceğiniz temiz düzenli bir otel.Özellikle temizlik anlamında çok ideal otel.Oda içi her şey düşünülmüş durumda .Kahvaltısı da kaliteli ve doyurucu.Tek kötü tarafı ahşaptan yapılmış sanat eserlerini görecek olmanız.

Oda ipucu: Tüm odalar düzenli
      Konaklama tarihi: Eylül 2018
      • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
      Teşekkürler aliaL3912ZA
      Yönetici inankardesler - İnan Kardeşler Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ekim 2018

20 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailem ile birlikte geldik . İlgiden , temizlikten ve restorandan çok memnun kaldık.Restorant fiyatları da gayet normal. Odalar temiz ve ferah . Uzungöl'e gidince otel aramakla ugraşmayın ,pişman olmazsınız.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
      1  Teşekkürler Rabia Y
      Sahibi inankardesler - İnan Kardeşler Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Eylül 2018

6 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

Uzungöl merkezde, kalabalık olmasına rağmen hizmet aksamadı. Köfte ve salata yedik, fena değildi. Yemek alanlarındaki temizlik iyi ama tuvaletler için aynı şeyi söyleyemem. Arap turist yoğunluğundan dolayı fiyatlar pahalı.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
      • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti