ahmet K

Harika bir otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 5 Tem 2024mobil cihaz aracılığıyla
Öncelikle yemekler çok güzeldi çalışanlar ilgiliydi tam anlmıyla çok profesyonellerdi. Otelin sahibi haldun bey çok misafirperverdi kendisine çok teşekkür ederiz. Ayrıca oteldeki hayvanlara çok iyi bakılıyordu çocuklar için harika bir yer aktivitleri çok güzeldi gün boyu aktivite vardı. Güzel bir tatildi tekrardan görüşmek dileğiyle.
Assos Alis Farm Boutique Hotel & Spa noktasına 8.8 km mesafede
    Assos Alis Farm Boutique Hotel & Spa noktasına 19.1 km mesafede
    Assos Alis Farm Boutique Hotel & Spa noktasına 30.0 km mesafede
    Assos Alis Farm Boutique Hotel & Spa noktasına 30.2 km mesafede
    Assos Alis Farm Boutique Hotel & Spa noktasına 71.4 km mesafede
    Ayvacık bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/68 yorum
    5 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok güzel ailece çok güzel vakit geçirdik ayrica çocuklarda çok eğlendiler hayvanlarla güzel vakit geçirdik. Çocuklar için çok fazla aktivite vardı. Yemeklerine bayıldık harikalardi tekrardan gelmek istiyoruz bizim için çok güzel bir deneyimdi

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
    Teşekkürler Vital Claude Ré... M
    4 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Buraya daha önce de gelmiştik her geldiğimizde daha da çok seviyoruz burayı. Ozellikle ailece gelmenizi öneririm. Çocukların da sizin de çok güzel vakit geçireceğiniz gitmek istemeyeceginiz bir yer Çok huzurlu mutlu güzel bir tatil geçirdik. Çalışanları guleryuzu icin haldun beyin ilgisi için teşekkürler seneye görüşürüz

Teşekkürler Tour66227522904
    2 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tek kelime ile muazzamdı. Ailece bayıldık çocuğumuzla çok güzel vakit geçirdik çok eğlendik özellikle çocuklar için olan kuzu besleme,survivor,doğa kampı etkinlikleri çok güzeldi her şey çok güzel düşünülmüştü seneye mutlaka tekrar geleceğiz.

Teşekkürler OnAir03479900090
    2 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşlarımla kafamızı dinlediğimiz bir tatil oldu. Otelin çalışanları çok sıcak kanlı güler yüzlüler. Manzarasıyla, odalarıyla ve yemekleriyle gerçekten harika bir yer. Hayvan dostu çok tatlı hayvanlar var. Bizim için harika bir deneyim oldu ayrılmak istemedik.

Oda ipucu: Otoparkı vardı denizden uzak olabilir ama her saat başı servis vardı plaja
    Teşekkürler Scenic64885224197
    1 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel gerçekten fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel çalışanlar ilgili güleryüzlü,odalar temiz manzarası zatenn çok güzel çocuklar için bir sürü aktivite oluyor gün içinde çocuklara karşı çok ilgililer. Aynı zamanda hayvanlara karşı da öyleler. Hayvanların da olması çok güzel bir detay zaten. Genel olarak çok memnun kaldık tekrar gelmeyi düşünüyoruz. Herkese de tavsiye ederim. Özellikle çocuklu ailelerin ilk tercihi olmalı. Teşekkürler her şeyi için.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
    Teşekkürler Roam52576885614