Yorumum biraz uzun ama gezmeyi seven biri olarak bir otele rezervasyon yaparken merak ettiğim tüm bilgileri paylaşmak istedim.
9-11 Ekim tarihlerinde konakladığımız Titanic Deluxe Bodrum’a kendi aracımızla ulaştık.Hemen görevli arkadaşlar bizi karşıladı ve araçtan eşyalarımızı indirirken bizi resepsiyona yönlendirdiler.Kısa bir sürede check in yapıldı ve erken saatte gitmiş olmamıza rağmen odamızın hazır olmadığını ve hazır olduğu zaman aranacağımızı otelin tüm imkanlarından faydalanabileceğimizi söyleyerek bizi kahvaltıya yönlendirdiler.Kahvaltımız bittikten yarım saat sonra arayarak odamızın hazır olduğunu bildirdiler. Görevli arkadaşlarla odamıza gittik.
Oda ve balkon yeterince büyük ve temiz idi. Yatak rahat ve büyük idi. Odada çay,Nescafé, Kraker ve gofret ile minibarda kutu ve şişelerde hepsi bilindik markalardan olmak üzere 2.şer adet light kola,kola,gazlı portakal suyu,sade gazoz,soda, bira ve su mevcuttu.Minibar hergün yenilendi.
Kahvaltı çeşit ve kalite açısından yeterliydi ve bu da olsaydı diyeceğimiz hiçbirşey olmadı.Sıcak sıcak çıkan ve elle açılan kıymalı kol böreği efsaneydi.Kahvaltı ve tüm öğünlerde içecekler masaya görevli arkadaşlar tarafından servis edilmekte.
Kahvaltıdan sonra saat 12.00’da 2 tane olan snack restaurantlar açılmakta.
Snack restaurantların birinde dönüşümlü olarak et/tavuk döner,hamburger , pizza ve salata çeşitleri, somon ızgara.
Diğer Snack restaurantta ise Gözleme,pide, salata çeşitleri,lahmacun,mantı, grill tavuk bulunmakta.Snack restaurantlar 16.00 da kapanmakta.
Snack restaurantta Bira,Şarap ve Ayran haricinde bütün içecekler kutu veya şişe ile servis edilmekte.
Ayrıca saat 13.00 ile 18.00 arasında waffle ile 13.00 ile 22.00 arasında dondurma servisi yapılmakta ayrıca sahil barda da saat 14 ile 18.00 arasında dondurma ve meyve çeşitleri ikram edilmekte.
Barlarda sunulan içecekler hepsi kaliteli ve ithal markalar çeşit çeşit üst segment biralar şişe ile sunulmakta. Viski Jack Daniels,Chivas,JB.Diğer içecekler ise hepsi ithal ve bilindik markalar.
Sahilde ve havuz kenarlarında bulunan buzdolaplarında alkolsüz kutu ve şişe içecekler ile su mevcut .
Ayrıca sahilde bulunan ve önünde masa ve sandalyeler olan wosvos bar’ın ambiansı ve içecek çeşitliliği çok güzel.
Öğlen ve akşam yemek çeşitleri ve kalitesi gerçekten çok iyi idi.Biz ilk gün hariç öğlen yemeğinde ana restauranta gitme gereği dahi duymadık.Snack restaurantlar gerçekten yeterli ve servis çok hızlıydı.
Yemeklerdeki ,Snack restaurant ve pastanedeki tatlı ve kurabiyeler de çok lezzetliydi.
Ayrıca Ana restaurantın yan tarafında bulunan ve çeşit çeşit kahvelerin ikram edildiği cafe ve bar da kalite ve çeşitlilik açısından üst düzeydi.
Yanılmıyorsam 5 ya da 6 adet olan ve bir kısmı ücretli olan Alacart restaurantları kullanmadığımız için nasıl olduğunu bilmiyorum ama onların da kalite ve lezzetinin iyi olduğunu tahmin ediyorum.
Deniz temiz,dalgasız ve su sıcaklığı iyi idi. Şezlonglar yeterli ve sosyal mesafe kurallarına uygun konuşlandırılmıştı.Cabana şeklinde olmaları da çok güzeldi.havuzları kullanmadık ama açık havuzun büyüklüğü de yeterliydi.
Otelin peyzajı,dekorasyonu çok keyifli ve modern olmakla birlikte ithal ve kaliteli ürünler kullanılmıştı.
Spa’yı kullanmadığımız için nasıl olduğunu bilmiyorum.
Çalışanlar genel itibariyle güleryüzlü ve çözüm odaklıydılar.
Bir daha gidermisiniz derseniz kesinlikle evet derim hatta bir aksilik olmazsa bu haftasonu da oradayız.Teşekkürler Titanic Bodrum ailesi