buse
İzmir, Türkiye

İyi ki varsınız Karia Bel Ailesi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 16 Ağu 2024
Daha önce neden tanışmamış dedirten muhteşem bir tatil deneyimiydi :) Beliz hanım tüm profesyonelliğiyle muhteşem bir aile yaratmış. Karia Bel ‘in her bir köşesinde zarif dokunuşları mevcut. Başta Sonat bey ve Sedat bey olmak üzere tüm ekip çok düzgün ve bir aile gibi. Herkes tüm misafirleri memnun etmek için çabalıyor. Haziran ayında 2 günlük mini bir tatil yaptık. Ayrılırken gerçekten hüzünlüydük. Her yıl aynı tarihlerde rotamız belli. Bu güzel deneyim için emeklerinize sağlık. Seneye sağlıkşa görüşmek üzere..
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Owner Beliz ÜKE - Karia Bel' Bozburun, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 19 Ağu 2024
Değerli Misafirimiz,

Ne kadar güzel bir yorum! Tatilinizi bu kadar keyifli geçirmiş olmanıza çok sevindik. Tüm ekibimiz adına, nazik sözleriniz için teşekkür ederiz. Sizi tekrar ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Seneye görüşmek dileğiyle!
Teşekkür ederiz.
Oda servisi
bozburun odası
Karia Bel' Bozburun noktasına 1.7 km mesafede
Oda servisi
Bozburun bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/412 yorum
2 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gerçekten çok iyi! Madde madde anlatayım:

*Dalaman Havalimanı'ndan transferle sahile kadar geldik (2 saat 15 dk civarı sürüyor) orada otelin kaptanlarından Soner Bey bizi tekne ile alıp otele bıraktı. Otele karadan ulaşım yok. Soner Bey'den gördüğümüz güler yüz ve nezaket tatil boyunca tüm personelde de devam etti. (Bizi merkeze götüren Kaan Kaptan da aynı şekilde)

*Otel bir yamaç üzerinde, yani odalara gitmek için merdiven çıkmanız gerekiyor. Tavsiyem sahile yakın oda istemeniz. Deniz manzarası şart olmamakla beraber önü açık ve küçük bir terası olan bizim odamız Afrodisias 6 tüm ihtiyaçları karşılar.

*Oda gerçekten çok temiz ve hiç böcek çıkmaması çok şaşırttı. Sivri istisna tabi ki :)

*Odaya yerleşme anınızdan itibaren sizinle çok yakından ilgileniyorlar. Hiç boşluğa düşüp şimdi ne yapacağım ne taraftan gideceğim diye düşünmüyorsunuz. Biz akşamüstü vardık. Sahilde nereye oturabileceğimiz, ihtiyacımız olabilecek her konuda bilgilendirildik. Sedat ve Sonat Bey bir an olsun bizi ilgisiz bırakmadı.

*Her gün saat 17:00'de çay ve yanında tatlı ve tuzlu fırından yeni çıkmış kurabiye, börek vs. servis ediliyor. O kadar lezzetli ki anlatamam. Her şeyi kendileri yapıyormuş. Zaten yerken tazeliğini anlıyorsunuz. Bazı yorumlarda miktarın yetersizliğinden dem vurulmuş. Benim gibi obur biri bile artık dördüncü günün sonunda acıkmadan yemekten zorlanmaya başladı. Her şey dahil konseptlerde tabağı ağzına kadar doldurma kültüründen yavaş yavaş uzaklaşmamız lazım. Porsiyonlar fazlasıyla yeterli.

*Akşam yemeğinin dahil olması (yarım pansiyon) ve yorumlarda okuduğum seçme şansı olmayışı konusu açıkçası anlatıldığı gibi değil. Sonat Bey günün menüsünü açıklıyor, ana yemek örneğin balıksa tercihimize göre et veya tavuk da alabileceğimizi belirtiyor. Her şey o kadar lezzetli ve kararında ki şikayet etmek şöyle dursun büyük bir mutlulukla geleni kabul ettik :) Normalde fazla balık yemeyen biri olarak bir akşam Adana var dediklerinde balık tercih ettim. Değişiklik hakkımı sadece orada kullandım. O kadar lezzetli :)

* Yarım pansiyon olması sebebi ile tüm içecekler ücretli. Bunu bilerek gidin. İstanbul fiyatları ile bir fark göremedim. Sadece şaraplarda birer seçenek kadehli geri kalanlar şişe olarak satılıyor ve biraz pahalı. Ama yarım şişe içtiyseniz ertesi gün aynı şişeden devam edebiliyorsunuz. Benim gibi çok içemeyen biri için gayet makuldü.

*Akşam yemeğinde içki servisi, ufak bir muhabbet ve muhteşem bir manzarada, varla yok arası hafif bir müzik eşliğinde içkinizi yudumlayıp yemeğinizi yiyorsunuz. Bu cümlede iki önemli şey var "hafif bir müzik, ufak bir muhabbet". Çok içten ve samimi olan personel asla sınırlarınıza girmiyor. O kadar kararında bir samimiyet ki profesyonellikleri hayran bırakıyor. Müzik... Tatillerdeki en büyük yaram. Milletçe yemek yenen, denize girilen yerlerde nasıl ve ne yükseklikte müzik yayını yapılabileceğini öğrenemedik. Gün içinde hiç, akşam yemeğinde de bar tarafında çook kısık bir müzik var. Gerçekten huzur bu olmalı.

*Kahvaltı müşteri sayısına göre açık büfe veya serpme olabiliyor. Lezzetten artık bahsetmeme gerek yok sanırım.

*Beliz Hanım bizzat size hoşgeldiniz diyor ve ara ara masanıza uğrayıp bir ihtiyacınız olup olmadığını soruyor. Çok zarif.

*Tüm çalışanlar güler yüzlü. Merdivende tesadüf karşılaştığınız ve bir iş yetiştirmeye çalışan personel bile durup gülümsüyor. Beliz Hanım bunu nasıl başarmış gerçekten bravo. Ya insan seçiminde çok başarılı ya da personel yönetiminde. Güleryüzde bir samimiyetsizlik hissetmiyorsunuz.

* Müessesede "hayır", "maalesef" gibi kelimeler hiç duymadık. Ne isteseniz bir şekilde gerçekleştirilmeye çalışılıyor. Biz de imkansız bir şey istemedik elbette ama demeye çalıştığım şey şu ki lüks denen şey maddi bir şey değil, bir his. Siz burada lüksü gerçekten hissediyorsunuz. Sizi değerli hissettiriyorlar.

Keşke yandaki Baldan Suites denen işletmeden akşamları yüksek sesli Türkçe pop müzik de gelmese.

Her şey için çok teşekkürler. Bizim için harika bir tatil oldu. Herkese tavsiye ederim.

Oda ipucu: Sahile yakın oda tercih edin, merdivenler yoruyor :)
Teşekkürler yarenbudak
Other Beliz ÜKE - Karia Bel' Bozburun, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Temmuz 2024

Değerli Misafirimiz,

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Geri bildiriminizi detaylı ve samimi bir şekilde paylaştığınız için minnettarız. Tatilinizin güzel geçmesine ve hizmetimizden memnun kalmanıza çok sevindik.

Transfer sürecinizden memnun kalmanız, Soner Bey ve Kaan Kaptan’ın güler yüzlü hizmeti bizi mutlu etti. Otelimizin konumu ve odaların temizliği hakkındaki olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz. Afrodisias 6'da rahat bir konaklama geçirmeniz bizi sevindirdi.

Sedat ve Sonat Bey’in misafirperverliği ve çay saati ikramlarımızın lezzetini beğenmeniz bizi mutlu etti. Akşam yemeklerindeki esneklik ve lezzetlerden memnun kalmanız, hafif müzik ve samimi sohbetlerin tatilinizi huzurlu kılması bizi çok sevindirdi. Kahvaltı lezzeti ve personelimizin güler yüzlü hizmeti hakkındaki güzel sözleriniz için teşekkür ederiz.

“Hayır” ve “maalesef” kelimelerinin kullanılmaması ve isteklerinizi karşılamamız konusundaki övgüleriniz için teşekkür ederiz. Lüksü hissetmeniz bizim için onur verici.

Her şey için çok teşekkür ederiz. Harika bir tatil geçirmenize ve otelimizi tavsiye etmenize çok sevindik. Sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

26 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Konforlu ve huzurlu bir tatil arayışındaysanız Karia Bel’i gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.Gerçekten huzurlu bir tatil deneyimi yaşatıyor.Başta işletme sahibi Beliz hanım ve tüm çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer.Hepsine teşekkür ediyorum.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler sedab995
Other Beliz ÜKE - Karia Bel' Bozburun, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Haziran 2024

Değerli Misafirimiz,

Sizden böyle güzel bir yorum almak bizi çok mutlu etti. Karia Bel olarak misafirlerimizin konforu ve huzuru bizim önceliğimiz. Tüm ekibimiz adına teşekkür ederiz, sizleri yeniden ağırlamaktan mutluluk duyarız!

23 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Balkonunuzda deniz manzarası oldugu için asiri konforlu keyifli, misafirperverlikleri için öncelikle Beliz Hanıma ve başta Sonat ve Sedat Beyler olmak üzere bu 3 lediğimiz bozburun yazlarımızı güzelleştirdikleri için çok teşekkür ederiz🧡 sevgilerimizle ve seneye görüşmek dileğiyle 🌸

Teşekkürler Pınar U
Other Beliz ÜKE - Karia Bel' Bozburun, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Haziran 2024

Değerli Misafirimiz,

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Otelimizde konforlu ve keyifli vakit geçirmenize çok sevindik. Misafirperverliğimizden memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. Çaloşanlarımıza teşekkürlerinizi ileteceğiz. Bozburun yazlarınızı güzelleştirebildiğimiz için biz de çok mutluyuz.
Sevgilerimizle, seneye tekrar görüşmek dileğiyle

23 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her zaman olduğu gibi harika misafirperverlik, müthiş hizmet, süper yemekler ve güleryüzleri ile tekrar tekrar tekrar gelinesi bir işletme. Tüm ekip harika hepsi üst düzey profesyonel ama bizimle özel olarak ilgilenen Sonat bey güler yüzü ve hoş sohbetiyle tatilimize ayrı bir renk kattı. Kendisine ve tüm Karia Bel çalışanlarına teşekkür ederiz. Müthiş bir tatildi.

Teşekkürler tugane

Değerli Misafirimiz,

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Misafirperverliğimiz, hizmetimiz ve yemeklerimizle sizi tekrar tekrar ağırlayabilmek bizim için büyük bir mutluluk. Sonat Bey'in güler yüzü ve hoş sohbetinin tatilinize renk katmasına çok sevindik. Tüm ekibimiz adına size teşekkür ederiz. Sizleri tekrar ağırlamaktan büyük keyif alacağız.
Tekrar görüşmek dileğiyle!

20 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Balayımız için 2022 yılında gelmiştik . O günden sonra tatil planlarken ilk sırada ve aklımızda hep burası kaldı . Bu kadar detayı düşünüp eksiksiz ve huzurlu ortamı bizimle buluşturan Beliz hanıma çok teşekkür ederiz . Tatil boyunca bizimle ilgilenen ve tek bir isteğimizi geri çevirmeyen Sonat’a ayrıca bir teşekkür etmemiz gerekiyor . Bu güzel deniz , bu güzel ortam Karia Bel ile birleşince çok başka . Gönül rahatlığı ile gelin ve bu sessizliğin tadını çıkartın.

Teşekkürler mertp3535
Other Beliz ÜKE - Karia Bel' Bozburun, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Haziran 2024

Sevgili Mert Bey,

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Balayınızda bizi tercih ettiğiniz ve o günden beri tatil planlarınızda ilk sırada yer almamız bizleri çok mutlu etti. Personelimizle ilgili yazdığınız olan güzel sözleriniz için ayrıca teşekkür ederiz; onların misafirlerimiz için ellerinden gelenin en iyisini yapma çabası bizi gururlandırıyor. Karia Bel'de huzuru ve güzel denizi sizlere sunabilmek bizim için büyük bir mutluluk. Sizi tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız, sessizliğin ve huzurun tadını her zaman çıkarabilirsiniz!