Murat S

huzurlu bir tatil

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 24 Tem 2019mobil cihaz aracılığıyla
tesiste ailenizle birlikte huzurlu ve keyifli bir tatil gecirebilirsiniz.odalari gayet konforlu ve kullanisli.tesis icerindeki havuz sayesinde denizi aramiyorsunuz.ama denize girmek istersenizde 5 dk lik yurumeniz yeterli olacaktır.isletme sahibi hasan bey e de yakin ilgisi ve duyarliligi nedeniyle teşekkür ederim
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Sunset Village Apartments noktasına 0.9 km mesafede
General Town View
Sunset Village Apartments noktasına 2.5 km mesafede
Sunset Village Apartments noktasına 5.7 km mesafede
Altınkum bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/218 yorum
15 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

10-15 haziran 2019 tarihleri arasında kaldık
İnternetten baya bir yorum okudum sizler gibi
Öncelikle fiyat performans olarak çok iyi
Odalar gayet büyük malzemeler temiz havuz her gün özenle temizleniyor ve gayet yeterli 100-150 mt yakınında kumsal halk plajı mevcut büyük süpermarketler araba ile 5-10 dk yakınında. gidecek herkese tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler MEminnnn
24 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

Didim seyahatimiz boyunca Sunset'te kaldık. Daha ilk anından itibaren kendi evimizde gibi hissettik. Kuruluşun sahipleri müşteri gibi değil, evlerinde konuk ağırlar gibi ağırladılar. Sürekli temizlenen havuzu, temiz odaları, kalan müşteri profili ile mükemmel bir tesis Sunset. Sahipleri Hasan Bey ve ailesi ile orada çalışan tüm personel harikalardı. Biz Didimde bir dost kazandık diye düşünüyoruz. Gidin kalın pişman olmazsınız.

Oda ipucu: Tüm odalar havuza ve denize doğru bakıyor, sıkıntı yok o yüzden.
Konaklama tarihi: Eylül 2018
Teşekkürler usberk
25 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Evet biraz sıcak özellikle son katlarda biraz klima yetersiz kalıyor.Bu sizin için çok sorun olmayacaksa tercih edebilirsiniz konum olarak havuz temizliği olarak mükemmel bir yer.Deniz konusuna gelince tabiki de tam 200 metre değil ama 1 km de değil tahmini yürüyerek en fazla 5 dakika da gidebilirsiniz. Ayrıca plajı kum ve denizi dalgasız çok güzel Eğer ki denize sıfır olsun havuz çok büyük olsun derseniz 100 m ilerisinde 5 yıldızlı otel var buraya verdiğiniz paranın 5 misli fazlasına oraya gidebilirsiniz. Otelde bayramda kaldığımız ve bütün odaların dolu olmasına rağmen 5 gün boyunca çok olumsuz bir olay ile karşılaşmadık.Kısacası o civarda biraz göz gezdirdim bu fiyatlara denize bundan yakını bundan temizi bundan güvenilir bir yer görmedim.Tabiki herkesin memnun kalması çok zor herkesin beklentisi farklı öncelikle benim beklentim çocuğum için havuzun ve otel genelinin temiz ve hijyen olmasıydı denizin dalgasız olması yakın olmasıydı(5 dakika gibi apart otel olup da denize sıfırını görmedim)altarnatif çevrede gidebilecek yerler ,sahil olmasıydı(CENNET KOYU) gibi bunlar benim beklentim di karşıladım umarım giden arkadaşlarında beklentisini karşılar ve yorumum faydalı olur

Oda ipucu: giriş katlar tercih edilmeli yani en alt kat
2  Teşekkürler bahattin81
11 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tanıtımında altınkum mevkisinde yazılı hiç alakası yok kumsala 100 metre yazmışlar bence metreyi ellerine alıp tekrar ölçsünler bildiğin bozkırda heryere araçla gitmek zorundasın wifi hiç çekmiyor apar daire olduğundan klima hiç soğutamıyor resmen piştik rüya gibi otel tanıtılmış ama bu insanlar daha otel görmemiş otel dökülüyor haberleri yok ben bidaha bedava olsa gitmem tatilim zehir oldu

Teşekkürler 381nurtens
9 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

öncelikle buraya 93 tane mükemmel yorum nasıl verilmiş çok merak ediyorum müşteri memnuniyeti sıfır amaç sadece parayı alıncaya kadar. iki artı bir odada tek klima girişte tek klimanın yeterli olmıycanı söyledik merak etmeyin soğutuyor dediler ama malesef saunadan beter camları açtık buseferde sivrisineklerin odaya girmiş kaşınmaktan çıldıracak hale geldik paramızı iade edin gidelim dedik kabul etmediler bize tavsiyeleri camları açıp yatın bukadar açgözlü pervazsız saygısız paragöz insanların turizim sektöründen arındırılması gerekir

1  Teşekkürler ismails778