Hatice s

örevlileri oldukça ilgililerdi ve konakladıgım süre

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 10 Nis 2023
Öncelikle otel görevlileri oldukça ilgililerdi ve konakladıgım süre boyunca odaların temizliğinden çok memnun kaldım. Tekrar gelecek olursam tercih edeceğim bir yer olarak kaydediyorum. Gerçekten 5 yıldızı hak ediyor...3 yıldızlı bir hotele göre özellikle de yemeklere çok önem verilmişti, teras bölümünde sürekli içecek ikramı da yerindeydi teşekkürler
İşletme Sahibi Yasar Tuntas - Tuntaş Beach Hotel Altınkum, bu yorumu yanıtladı
Tuntaş Beach Hotel Altınkum noktasına 0.8 km mesafede
Sun trap
Tuntaş Beach Hotel Altınkum noktasına 1.6 km mesafede
Tuntaş Beach Hotel Altınkum noktasına 0.1 km mesafede
Altınkum bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/1.430 yorum
10 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Odalar temiz personel Güler yüzlü ve hizmetleri çok iyi. Yemekleri lezzetli ve çok çeşitli. Denizi ise çok iyi. Atıştırmalık otelin bir çok yerinde var özellikle lobide ki ilgili personele çok teşekkürler çok güler yüzlüydü kokteylleri harika. İlk defa geldik bir daha gelebileceğim
bir otel ve herkese tavsiye edebilirim. Gelmeden önce çok araştırarak bu oteli tercih ettim tam bir fiyat performans oteli

Konaklama tarihi: Nisan 2023
Teşekkürler Kader K
İşletme Sahibi Yasar Tuntas - Tuntaş Beach Hotel Altınkum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ağustos 2023

9 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Haftalarca otel araştırması yapıp yorum okuyarak seçtiğimiz otelden çok şükür ki güzel anilarla ayrılıyoruz.
Yemek, tatlılar restorant hepsi özenli temiz lezzetli her kesime hitap eden ve tatları ayrı ayrı güzeldi emeği geçen herkese teşekkürler odalar temiz ve kullanışlı

Teşekkürler Nasıl B

Teşekkür eder,yine bekleriz.

9 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Geniş bir balkona sahip geniş bir odada konakladık. İki kişi için oldukça yeterliydi, gardrobu büyüktü. Temizlik düzenli olarak yapıldı,
Otel konum olarak iyi bir lokasyonda, otelin dışına çıkınca dilediğinizce yürüyüş yapabileceğiniz yer var.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Alanı K

Teşekkür eder,yine bekleriz.

8 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Girişte çok beklemedik, resepsiyon çok güler yuzlu ve valizlerimizi tasimamiza kadar yardım etti. Sırayla sayacak olursam; oda çok temiz. Banyo tuvalet çok temiz. İstediğimiz zaman yeni havlular kullanabiliyorduk. Yemekler çok leziz çeşit çoktu, gece gösterileride 3 yıldızlı bir hotele göre gayet dolu doluydu çok guzel vakit geçirdik teşekkürler

Teşekkürler Onur A

12 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Bu otele bu sene 3.gelisimiz. Gecen senelere gore soguk meze cesitleri cok zayif ve surekli her ogun aynı mezeler var. Oglenden kalan ana yemekler aksama da servis ediliyor. Yemege konulan etler hep sert ve de ana yemek olarak nugget hazir kofte verilmesi cok ayip. Onun disinda calisan personeller guler yuzlu ve ilgililer. Fakat temizlik gorevlilerinden bazilari musterilerle kendilerini ilgilendirmeyen sorular sorup gereksiz muhabbete giriyorlar.Otelin konumu iyi denize 0. Odalar da temiz ve guzel. Sonuc olarak gecen seneye gore verecegimiz puan bu sene daha düşük.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler 253pinars
İşletme Sahibi Yasar Tuntas - Tuntaş Beach Hotel Altınkum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ekim 2022

Merhaba görüşleriniz bibzm içn önemlidir.Teşekkürler