Asiye

Beklentiyi karşıladı

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 15 Tem 2021
Arkadaşımla birlikte 3 gece konakladık. Vaktimizin %90 ı dışarda geçtiği için kalan vaktimizde gayet memnun kaldık. Oda temizliği iki günde bir yapılıyormuş rutinde ama isteğimiz üstüne her gün yapıldı. Kahvaltıda kuş sütü beklemiyorsanız gayet de yeterli bi kahvaltıydı. Pandemi kurallarına uyan bir oteldi. Çalışanlar her sıkıntımızla ilgiliydi. Her birine tek tek teşekkürler güleryüzlü oldukları için :)
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
hotel
    Altınersan Hotel noktasına 0.4 km mesafede
    Altınersan Hotel noktasına 1.5 km mesafede
    Altınersan Hotel noktasına 0.2 km mesafede
    Altınkum bölgesindeki diğer otellere bakın
    2-7/216 yorum
    29 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

1 gece konakladığımız ve internetten bulduğumuz bir otel. Otelin en iyi yanı çok temiz olması. Covid çerçevesinde odalarda önlemler alınmış. Çarşaflar, havlular temiz. Ama sadece tek iyi yanı bu. Çünkü her şeyi ile o kadar eski bir otel ki temiz olduğu anlaşılmıyor. Klimanın sesinden uyuyamıyorsunuz. Yataklar zaten rahat değil. Odada valizi koyacak yer bile yok. Bunlar bir şekilde tolere edilebilir ancak en büyük sorun kahvaltıydı. Kahvaltı pandemi kuralları gereği personeller tarafından veriliyor. Ancak personeller aşırı sinirli. Sadece bizim değil, başka kişilerin de isteğine yanıt vermek yerine bir şekilde azarlıyorlar. Öte yandan kahvaltı kötüydü. Her şeyin en kalitelisizi özenle seçilmiş. Otelin otoparkı yok. Ara sokaklarda park yeri arıyorsunuz. Tavsiye edilecek bit yer değil.

Oda ipucu: Otopark yok, kahvaltı kötü, otel çok eski
    Konaklama tarihi: Mayıs 2021
    1  Teşekkürler sumeyyedildar
    27 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Sevgilimle birlikte ilk tatilimizi bildiğimiz bir yer olan DİDİM de yapmaya karar verdik.
    Çalışanlar oldukça güler yüzlüydü özellikle Hediye abla bizimle çok ilgilendi. Bu kadar ucuz fiyata bu kadar iyi bir hizmet almayı beklememiştik. Odalarda çok güzel ve rahattı. Öneriyoruz

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
    Teşekkürler aegeandurmaz
    24 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sahile,Plaja yakın beklentileri karşılayan fiyatı imkanları güzel sıcak aile ortamı olan iyi bir otel çok üst düzey birşeyler beklemiyorsanız gayet iyi personeller ilgili Güler yüzlü bir daha Didim’e geldiğimde tercihim kesinlikle burası

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
    Teşekkürler ess5274
    1 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Pandemi kurallarına uyulan, konum olarak her yere rahatlıkla ulaşabileceğiniz , çalışanlarının gerçekten iyi olduğu nezih, temiz bir işletme. Tavsiye ediyorum. ( Havuz efsane) Yemek çeşitliliğinin fazla olduğu, animasyonun ekibinden crixus bobo sosyal mesafe kurallarına uyup, güzel imkanlar sağladı güzel bir yer.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
    Teşekkürler 638burakg
    14 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

Kalmak için tavsiye edeceğim bir otel. Fiyatı ve yeri çok uygun. Hem plaja hem alışveriş yerlerine çok yakın. Ara sokak ta olduğu için gece fazla gürültü yok. Kahvaltı da yeteri kadar seçenek var. Araba parkı da sorun değildi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
    1  Teşekkürler Ergun68