Eğlenceli bir tatildi. Otel çalışanları kibar ve ilgiliydi. Herhangi bir sorun yaşamadık ve çalışanlarla hemen kaynaştık. Özellikle de Ayşe'ye ilgisinden ve arkadaş canlısı kişiliğinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Kalabalık bir grup olarak gitmemize rağmen rahat bir tatil geçirdik. Corona nedeniyle alınan önlemler yüzünden eksiklikler olsa da eğlenceliydi. Emeklerinden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum.
İşletme Sahibi Yasar Tuntas - Tuntaş Suit Altınkum, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 7 Eyl 2020
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Seneye de bekleriz.
Otel fiyat kalitesine göre gayet iyi. Çalışan garson arkadaşlar oldukça yardım sever ve güleryüzlü arkadaşlar. Otel gayet temiz ve yiyecekleri ıyi. Gözlüklü mustafa arkadaş çok yardımsever. Denize sıfır konumunda güzel bir otel
782sultand adlı kullanıcıdan Tuntaş Suit Altınkum hakkında bilgi alın
Teşekkürler 782sultand
İşletme Sahibi Yasar Tuntas - Tuntaş Suit Altınkum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ağustos 2020
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Tekrar bekleriz.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Tuntaş suitten aldığım hizmetten son derece memnunum. Personel çok titiz, nazik ve işlerinde başarılılar. Odamızın temizliği, cihazların çalışır durumda olması çok güzel. Yemeklerde ayrıca harika.Tüm suit çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ama ayrıca Müdür Efkan bey ve Personel Hakan Bey' e, Recepsiyon Aytekin ve Mehmet bey' e de teşekkürlerimi sunarım.
Değer
Uyku Kalitesi
Hizmet
305halil_ adlı kullanıcıdan Tuntaş Suit Altınkum hakkında bilgi alın
Teşekkürler 305halil_
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Seneye görüşmek üzere.
Çalışanları çok kibar ve güleryüzlüydü Odaları gayet temiz ve güzeldi otelinin yemekleride gayet iyiydi denizi sığ ve dalgasızdı özellikle resepsiyonda ki Aytekin bey bize çok yardımcı oldu kesinlikle tatil yapılabilecek bir mekan
mehmetnusretc adlı kullanıcıdan Tuntaş Suit Altınkum hakkında bilgi alın
Teşekkürler mehmetnusretc
İşletme Sahibi Yasar Tuntas - Tuntaş Suit Altınkum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Ağustos 2020
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Seneye de bekleriz.
İnsanların pandemi ( corona 19 viriüs) ten korkup tatile uzak baktığı bu dönemde, güvenerek huzurlu ve aile ortamında güzel bir tatil yapabilinecek bir yer. Efkan bey ve tüm personelin titizlikle işlerini yaptıklarından, memnuniyetimiz tam. Ailem adına tüm personele çok teşekkür edrim.
Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Yer
Uyku Kalitesi
Hizmet
nurcankurt adlı kullanıcıdan Tuntaş Suit Altınkum hakkında bilgi alın
Teşekkürler nurcankurt
İşletme Sahibi Yasar Tuntas - Tuntaş Suit Altınkum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ağustos 2020
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Seneye görüşmek üzere.
544u_urg
Aydın, Türkiye
29 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Eşimle ve 2 yaşındaki oğlumla bir günlüğüne bu oteli tercih ettim. Beklentiniz çok yüksek değilse beğenebilirsiniz. Odalar geniş ferah, Temizlik normal, Kahvaltı yok, Apart tarzı. Sahile çok yakın yürüme mesafesinde, Kalınabilir bir otel
Konaklama tarihi: Temmuz 2020
544u_urg adlı kullanıcıdan Tuntaş Suit Altınkum hakkında bilgi alın
Teşekkürler 544u_urg
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Tekrar bekleriz.