Ziyaret ettim imkanlarından çok memnun 😁 kaldım. Kaplıcanın imkanlarının yanısıra şehri de gezebilirsiniz. Bekar, ailece ya da turla gidebilirsiniz. Tesisin odaları son derece zengin ve konforludur. Tavsiye ederim...
Konaklama tarihi: Nisan 2020
Her gittiğimde adı değişen otel.0 hizmet.Özellikle Otellerine yaptıkları son bina ile gözümde yerleri kalmadı.Kızılcahamamda çok güzel yerler var.Buraya artık asla gidilmez.Tek güzel yanı yukarıdaki kısınların manzaralarının çok iyi olması...
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
oltaci adlı kullanıcıdan Güven Termal Kızılcahamam- Spa & Convention Center hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler oltaci
dnztkn
Ankara, Türkiye
25 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Hayatımda kaldığım en korkunç otellerden biriydi. Termal otele gidip üşüdüğünüzü hayal edin. Tamam tesis çok büyük ama sezonda gidilmiş olmasına rağmen resmen üşüdük otelde, buz gibiydi. Ayrıca tesis çok eski. Yataklar kullanılmaktan v şeklini almış artık. Uzandığında deyim yerindeyse çöküyolar. Yani dinlenmiş bi şekilde yataktan kalkmak imkansız. Yemek konusunda da pek bir şey beklemeyin derim. Bir şekilde karnınızı doyuruyosunuz ama bundan pek zevk alabildiğiniz söylenemez. Termal düşünüyorsanız başka tesislere bakın derim.
Konaklama tarihi: Mayıs 2018
dnztkn adlı kullanıcıdan Güven Termal Kızılcahamam- Spa & Convention Center hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler dnztkn
YilmazAy
4 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Hafta sonları kaldığımız Ankara ya sadece 30 dakika uzaklıkta ve huzur veren doğasi ile ; yemek ve otel konusunda da Ankara için çok iyi diyebileceğimiz bir otel.
Kızılcahamam a gezmeyi de ihmal etmeyin.
Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Haziran 2018
YilmazAy adlı kullanıcıdan Güven Termal Kızılcahamam- Spa & Convention Center hakkında bilgi alın
Teşekkürler YilmazAy
Gulnur_kaptan
Ankara İli, Türkiye
30 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Kizilcahamam girisinde genis bir Alanda esk7den Asys termal sonra swiss hotel simdi de guven termal.Yarim pansiyon hizmet veriyor.Devre mulkde var.Spa kismi iyi.Masaj guzel yapiyorlar.Yemek bozulmus umarim yeni sahipleri oteli eski gunlerine dondururler
Konaklama tarihi: Nisan 2018
Gulnur_kaptan adlı kullanıcıdan Güven Termal Kızılcahamam- Spa & Convention Center hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Gulnur_kaptan
937mustafa_
Yalova, Türkiye
3 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Temiz hava ,büyük tesis, sıcak su ,büyük havuz,kaydırak bakımlı ve temizdi. Oda aile için 2 oda ,1 salon ve mutfak, büyük banyo küvet. temiz ve konforluydu. Yemekler kahvaltı ve akşam yemeği güzeldi.Fiyat yüksekti.
Konaklama tarihi: Mart 2017
937mustafa_ adlı kullanıcıdan Güven Termal Kızılcahamam- Spa & Convention Center hakkında bilgi alın
9 Teşekkürler 937mustafa_