Selma A

Aile Konseptinde Harika bir termal Otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 5 May 2023
Otel konumu şehir merkezine yakın olmasından dolayı, her yere yürüyerek rahat bir şekilde gitmenize olanak sağlıyor. Otel Termal Otel konseptinde, hamam alt kısımda olduğu için lobinin bulunduğu kısımlar biraz sıcak. Odaları temiz ve kullanışlı, Sabah ve Akşam yemeği olmak üzere açık menü, lezzetli ve her damak zevkine uygun yiyecekler bulmanız mümkün. Dinlenmek için sessiz ve farklı bir ortam arayanlar için kızılcahamam'da bulunan Başak termal otel tam size göre. Çocukların eğlenebileceği ve Yetişkinlerin spor yapabileceği alanlar mevcut. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Aile konseptinde olması nedeniyle biz beğendik, umarım sizde beğenirsiniz.
Konaklama tarihi: Nisan 2023
Oda İpucu: Bazı dönemlerde yoğunluk olabileceğinden erkenden rezervasyon yaptırmanız faydalı olacaktır....
Basak Termal Hotel noktasına 1.6 km mesafede
    Basak Termal Hotel noktasına 50.8 km mesafede
    Basak Termal Hotel noktasına 50.9 km mesafede
    Entrance
    Basak Termal Hotel noktasına 50.9 km mesafede
    Kızılcahamam bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/43 yorum
    18 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Ankara yakın bir konumda yer alan Başak termal otele Ağustos ayının ilk haftası ailem ile beraber gittim. Otelin konumu şehir merkezinde ve en üst katlar direk doğa manzaralı olması ile gece uyku esnasında temiz havanın farkına varabilirsiniz. Yemekleri iyi seviyede, çocuk oyun alanı ve spor salonu bulunuyor mekanda içki vs satılmiyor. Aile konseptinde güvenilir bir termal otel için önerebilirim. Kötü yorumlar aklımda soru işareti bırakmıştı ama mükemmel bir otel olmasi bizi memnun etti

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
    Teşekkürler 616cihana
    21 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tek kelime ile tercih edilebilir ve nezih bir otel. Resepsiyondan meltem hanım çok ilgili ve güleryüzlü. Sıkılmadan bunalmadan sizi yıllardır tanıyormuş gibi davranışı insanı mutlu ediyor. :) Ona sonsuz tesekkur ediyorum. Ayrica harun beyde ilgili ve guleryuzlu.onada tesekkur ediyorum. Lobisi insanı bunaltmıyor. İlçenin göbegindeki bu otelin yemekleri 4 yıldızlı bir otel icin lezzetli. Odalar temiz kullanıslı. Banyo bölümünde termal muslugu mevcut. Aile icin sorun yaşanmıyacak bir otel. Hamam spa kullanışlı ve temiz. Eger sorun yasamak istemeyenler olursa şüphesiz tercih edebilir.

Oda ipucu: Otopark sıkıntısı kesinlikle yaşamazsınız. Ve en ufak sorun tek telefon ile çözülüyor. Paranin karşılıgını alabiliyorsunuz.
    Konaklama tarihi: Mayıs 2022
    Teşekkürler Melih Ö
    24 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Uygun fiyatlı orta halli bir otel. çalışan personel güler yüzlü ve yardımcı da oluyorlar. Odada WC sifonu az su akıtmak üzere ayarlanmış. Söyledik hemen gelip çözdüler .Ancak engelli ya da yürümekte benim gibi zorluk yaşayanlar için hamam uygun ama termal havuzlara 7-8 basamakla çıkılıyor ben zorlandım. Eski bir otel temiz ama çok pırıl pırıl değildi.Kahvaltı ve akşam yemekleri yeterliydi.aç kalmadık.

Oda ipucu: Odalardaki klimalar yeterli ısıtmıyor.
    Konaklama tarihi: Kasım 2019
    Teşekkürler Kadriye T
    10 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doğanın eşsiz güzelliği, termal suyun sağlık yönünden faydalarını keşfetmek için tercih ettiğimiz Kızılcahamam’ın en iyi termal oteli diyebilirim.

Şehir merkezine yakın , 4 yıldıza sahip, yemekleri mükemmel bir termal otelden fazlası. Beklentilerin üstünde aile için uygun

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    1  Teşekkürler ayazzred
    20 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eğitim sebebiyle 1 hafta suit tipi odada konakladık. Beklediğimin üstünde diyebilirim.
    Hijyen iyiydi. Yemekleri de oldukça çeşitli, lezzetli ve açık büfe.
    Lobide çay ikramı, çocuk oyun odası, spor odası da bizim için güzel oldu.
    Kaplıca turizmi için tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ocak 2019
    Teşekkürler Lale B