Kadriye T
Ankara İli, Türkiye

Beklentiniz yüksek olmasın. Normal bir termal otel.

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 23 Oca 2020
Uygun fiyatlı orta halli bir otel. çalışan personel güler yüzlü ve yardımcı da oluyorlar. Odada WC sifonu az su akıtmak üzere ayarlanmış. Söyledik hemen gelip çözdüler .Ancak engelli ya da yürümekte benim gibi zorluk yaşayanlar için hamam uygun ama termal havuzlara 7-8 basamakla çıkılıyor ben zorlandım. Eski bir otel temiz ama çok pırıl pırıl değildi.Kahvaltı ve akşam yemekleri yeterliydi.aç kalmadık.
Konaklama tarihi: Kasım 2019
Oda İpucu: Odalardaki klimalar yeterli ısıtmıyor.
Basak Termal Hotel noktasına 62.4 km mesafede
    Basak Termal Hotel noktasına 50.2 km mesafede
    Basak Termal Hotel noktasına 50.9 km mesafede
    Basak Termal Hotel noktasına 50.9 km mesafede
    Basak Termal Hotel noktasına 51.0 km mesafede
    Kızılcahamam bölgesindeki diğer otellere bakın
    4-9/43 yorum
    10 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doğanın eşsiz güzelliği, termal suyun sağlık yönünden faydalarını keşfetmek için tercih ettiğimiz Kızılcahamam’ın en iyi termal oteli diyebilirim.

Şehir merkezine yakın , 4 yıldıza sahip, yemekleri mükemmel bir termal otelden fazlası. Beklentilerin üstünde aile için uygun

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    1  Teşekkürler ayazzred
    20 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eğitim sebebiyle 1 hafta suit tipi odada konakladık. Beklediğimin üstünde diyebilirim.
    Hijyen iyiydi. Yemekleri de oldukça çeşitli, lezzetli ve açık büfe.
    Lobide çay ikramı, çocuk oyun odası, spor odası da bizim için güzel oldu.
    Kaplıca turizmi için tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ocak 2019
    Teşekkürler Lale B
    5 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle merhaba konakladığımız Başak termal otel Güler yüzle bizleri karşılamaları odaların temizli yemeklerin güzelliği çok hoşumuza gitti ailecek gidilecek bir oteldir kendi evimde imiş gibi hissettim çok tşk ederim termalden yararlandığımızda oranında temizliği çok iyidir gönül rahatlıyla gitmenizi tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Şubat 2019
    Teşekkürler Enes D
    1 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

Şehir merkezinde ailecek gidilebilecek mütemavi temiz nezih bir ortam. Personel gayet ilgi alakalı güler yüzlü çözüm odaklı. Yemekleri yeterli çeşit taze ve de lezzetli. Termallerde hem bay hem bayanda 2 şer havuz olup ılık ve sıcak olması gayet güzel bir farklılık.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
    Teşekkürler eminkose
    1 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle merhaba ;
    burada yazılan yorumları okudum ve otele çekinerek gittik , otel fiyatına göre gayet iyi odaları temiz termal bölümler fena değil hem ılık hem sıcak havuzlar var , yemekleri ev yemeği tadında .ödenen ücrete göre bizim beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı . özellikle kızılcahamam doğasıyla mükemmel biryer şehrin kalabalığından kaçıp bikaç gün kafa dinlemek isterseniz tavsiye ederim.

Oda ipucu: aile odaları ön taraftaki odalar gayet ideal
    Konaklama tarihi: Kasım 2018
    1  Teşekkürler ENGINNNNNNN