Engin

TEMİZ BİR AİLE OTELİ TAVSİYE EDERİM

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Ara 2018
Öncelikle merhaba ;
burada yazılan yorumları okudum ve otele çekinerek gittik , otel fiyatına göre gayet iyi odaları temiz termal bölümler fena değil hem ılık hem sıcak havuzlar var , yemekleri ev yemeği tadında .ödenen ücrete göre bizim beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı . özellikle kızılcahamam doğasıyla mükemmel biryer şehrin kalabalığından kaçıp bikaç gün kafa dinlemek isterseniz tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Kasım 2018
Oda İpucu: aile odaları ön taraftaki odalar gayet ideal
Basak Termal Hotel noktasına 1.6 km mesafede
      Basak Termal Hotel noktasına 47.3 km mesafede
      • ibis
      Basak Termal Hotel noktasına 50.2 km mesafede
      Basak Termal Hotel noktasına 50.8 km mesafede
      Kızılcahamam bölgesindeki diğer otellere bakın
      9-14/43 yorum
      12 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı

Ankara dönüşü hem kaplıcaya girmek hem de yakındaki Soğuksu milli parkında vakit geçirebilmek için tercih ettiğimiz bir oteldi. Standard odada konakladık. Koğuş gibi dizayn edilmişti, yataklar rahatsızdı. Odalarda kaplıca suyu mevcut değildi.
      Banyo küvetinin yanları o kadar yüksekti ki, kaplıcaya gelen yaşını almış insanlar için risk teşkil edeceğini, düşünüyorum. ayrıca su basıncı da oldukça düşüktü.
      Yemekler de taze fakat oldukça lezzetsizdi.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
      • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
      Teşekkürler naimek276
      15 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yemekten rahatsız oldum gece gece eczane arıyoruz. Benim için yemek en önemli faktör, bir ay önce başka bir şikayet olmuş değişen bir şey yok gördüğüm kadarıyla. Türkiye'de turizm bu mantıkla zor iş yapar. Fotoğraf çekmek isterdim ama şu an yatıyorum ve eşim bu saatte eczane arıyor. Başka söze gerek yok. Çin'de bile yemekten rahatsız olmamıştım.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
      9  Teşekkürler hiakbaba
      13 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde standart odada ailemle bir hafta kaldık termal suyu iyi odası temizdi çocuklar için havuzu olsa iyi olurdu yemekleri güzeldi açık büfe kahvaltı vardı genel olarak vasatın üzerinde bir otel tavsiye olunur

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
      2  Teşekkürler kalender2755
      13 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı

Ankara'ya yakın olması nedeniyle kızılcahamam bölgesinde bulunan Başak termal otelde 1 hafta ailemle kaldım. Termal havuzu, çalışanların güleryüzü ve eşsiz yemekleri beni mest etmeyi başardı. Herkese önerebileceğimiz 4 yıldız konforunda en iyi otellerden biri sanırım.

Oda ipucu: Üst katlar tercih edilebilir.
      Konaklama tarihi: Haziran 2018
      3  Teşekkürler oykuozell
      1 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Günübirlik yararlanmak İçin giriş yaptık. Ama herşeyiyle berbattı. Hamamı soğuktu. Tuvaletleri çok pisti. Vazgeçmek istedik ama bi de üzerine bi dünya laf duyduk. Tuvalette tabiki pislik olur bile dediler. Üstelik bunu söyleyen de otelin müdürüydü. Sonra neye saldıracağını şaşırıp size kese parası pahalı geldi dedi. Tamamen terbiyesiz. Zaten kese yaptıracak eleman bile bizim girişimizden 15 dakika sonra çıkacakmış. 15 dakika yeter zaten ne istiyorsunuz dediler. Daha başka ne söylenebilir ki. Yakınından bile geçmeyin.

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
      21  Teşekkürler eburan5