Feelicita

Termal tatili

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 18 Kas 2024mobil cihaz aracılığıyla
Fiyat performans olarak çok iyi gerçi ben bir ay öncesinden ayarlamıştım ama ara tatil için güzel bir kısa tatil.Termal otel severim ama sıcak havuza hiç girmedim minicik su devirdaim yok büyük havuz buz gibi hamam minicik insanlar su döktükce senin üstüne geliyor koskoca otele 7 kurbalı hamam ayıp yani bide devremülk sistemi var cidden çok yetersiz.Yemekler güzel temizlik fena değil çalışanlar ilğili ama otelden hamama geçiş olayı biraz karmaşık hatta otel brz karmaşık çözmek zaman alıyor yine de memnun kaldık yine geleceğiz bu arada o kadar etkinlik yapılıyor o bölgede yol çok kötü hatta berbat bu konuda bi çaba gerekli bence ilçe olarak
Konaklama tarihi: Kasım 2024
    Eliz Hotel Convention Center Thermal Spa & Wellness noktasına 49.3 km mesafede
    Eliz Hotel Convention Center Thermal Spa & Wellness noktasına 49.9 km mesafede
    Eliz Hotel Convention Center Thermal Spa & Wellness noktasına 50.1 km mesafede
    Eliz Hotel Convention Center Thermal Spa & Wellness noktasına 52.1 km mesafede
    Kızılcahamam bölgesindeki diğer otellere bakın
    2-7/96 yorum
    19 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Termal tatil sevenler için harika bir seçenek ancak sadece termal imkanlar sunmuyor, havuzları da gayet güzel. Tesis harika, yemekler güzel, seçenek bol. Çocuklar için oyun alanları, film gösterimi için salon mevcut. Ailemle gittim, çok memnun kaldım.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
    Teşekkürler MonsieurYMN
    27 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel odaları temiz havuz güzel fakat termal tesis olmasına rağmen küçücük bir termal havuzu Çar devir dayım yoktu 19/15 kişi havuzda ve dışında da bir o kar insan var hijyenik değil çıktım yemeklerini henüz test etmedim bir de apartlar uzakta kalıyor o yorgunlukta yokuş çıkmak zorunda kalınıyor

Teşekkürler mahmut o
    27 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Odamdaki ozel eşyalarım çantamdan alındı tlf ve bir miktar param ayni gun ust katımızda kalan aileninde benzer durumu yaşadığını öğrendim bu durum.5 yildizli otele yakışmıyor. ertesi gun esyam bulundu ama bir günüm gitti ayrica yasadigim stres ve tekrar resmi isleri halletmek.icin yaptığım masrafta cabasi,yinede gösterdikleri caba icin teşekkür ederim. Hâaaa birde en önemlisi kapılar karti okutmadan bile yandan takınca çıt diye açılıyor. Odalarda termal su akmıyordu su cok degerli oldugu icin her odaya veremiyorlarmiş sorduğumuzda yapılan aciklama buydu, ben suyu kullanamayacaksam neden oraya geleyim ki konaklar ile ana binanın arasi uzak yarim saatte bir servis dolanıyor. Yemekleri guzel ve lezzetli

Teşekkürler Roam36688486772
    25 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Eşyalarımız kayboldu temizlik esnasında alındı. Odalarda termal su yok. Jakuzi çalışmıyor. Duşlar bozuk. Bayan havuz kirli yetersiz, havuzda telefon kullanımı serbest. Restoran kısmı 5 yıldız, oteli kurtarıyor. Umarım eksikler giderilir.

Teşekkürler Kübra A
    18 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Genel duzeni genis ferah havuz ve odasi, lezzetli yemegi, extraların makul fiyatlari ve personelinden (ozellikle basta giris resepsiyon, kapali havuz cankurtaran, garsonlar, mimoza kafe canlı muzik,) cok memnun kaldıgımız oteldir

Oda ipucu: Oda fiyatları ana bina ve diger apart kısımlar olmak uzere degisken kategori, ana bina merkezi tesislere konum incelenerek oda alınmalı.
    Konaklama tarihi: Aralık 2023
    1  Teşekkürler ErhanTurkuaz