Otele bir toplantı nedeniyle gittik.Bize ayrılan bloğa otel içi transfer aracı ile gittik ancak yol üzeri vinç çalıştığı için bundan sonra yürüyerek gideceksiniz dendi valizleri sırtlayıp gittik ama ayrılan blokların numaraları yazılmadığı için odamızı bulamadık.bBir A4 kağıdı alıp bloklara numara yazmaktan acizler.sora sora bloğumuzu bulduk ki oda ne dış cepheye mantılama yapılıyor binaya iskele kurulmuş biz içeride işçiler iskele üzerinde matkap spiral vs ile çalışıyor otelin inşaat olan kısmı açmamak gibi düşünceside yokmuş. İtirazlarımız sonrası odamız değişti böylece sinir katsayısı artmış şekilde toplantıya başlayalım dedik.en çok dikkatimi çeken şey çalışanların pasif agresif tutumlarıydı, ayrıca ilgisiz ve sert tutumları vardı kimutsuz oldukları ve yeterli motivasyonları olmadığı aşikardı. Öğlen vardığımız için öğlen yemeği alalım dedik otel geliş günü öğlen yemek vermiyormuş ücreti de bir işi için 475 tl gibi bir fahiş fiyatmış. Otel 5 yıldızlı ancak hizmet 2 yıldız, temizlk kötü, house keeping geliyor ama üstünkörü bir temizlik yapıyor bardaklar kirli bırakılmıştı eksiklerde tamamlanmamıştı,termal havuz kirli ve küçüktü hamam güzeldi ama sauna yeterince sıcak değildi ayrıca sabah 9 -12 havuzu açıp öğlen 1 saatliğine kapatıp herkesi dışarı almanın mantığını çözemedim. Restoranda iki masayı birleştirmek yasak , böylece 10 kişilik grup hiçbir zaman bir arada yemek yiyemedik. Yasaklara bakınca otel yönetiminin emekli askerlerden oluştuğu kannati oluştu. Yemeklere gelince kahvaltı aynı çeşitlerin farklı sunumu şeklinde göz boyamaya yönelikti ( 6 çeşit tahinli börek aynı böreğin üzerine susam ceviz fıstık atarak çeşit yapmışlar)meyve suyu, filtre kahve, süt ve meyve yoktu. Sıcak çeşitleri ancak 3 yıldız otel kadardı akşam ve öğlen yemekleri de çeşit bakımından 5 yıldız otele göre değildi tek artısı bol tatlı çeşidi vardı. Uzun sözün kısası para veripte bu germal otelde kalmak için gelinmez.