Öncelikle, yazdıklarımda abartmış tereddütüne düştüğünüz bir nokta olursa lütfen diğer oteller ile ilgili yazdığım tüm yorumları okuyunuz. Yorumlarımda tamamen objektif olduğumu göreceksiniz.
Temmuz ayında Ankara'dan 2 gün kurtulup deniz havası alalım diye eşim ve 4 yaşında çocuğum ile geldik. Otele girdikten sadece 1 saat sonrasında hiç tereddüt etmeden, geldiğimiz yola üşenmeden 2 gün rezervasyon yaptırmamıza rağmen ertesi gün Ankara'ya dönmeye karar verdik.
Pandemi sürecinde hiçbir çalışanda maske bulunmuyor.
Odalar leş gibi, yatağın arka tarafında bulunan dekoratif amaçlı büyük ahşap parçasının üzeri, dolaplar ve rafları 1 parmak toz. Yastıklar kokuyor.
En kötüsünü söyleyeyim, odaya bırakılan havluların bir tanesinin üzerinde kurumuş sümük parçaları vardı. Elimizi yüzümüzü yıkadıktan sonra yanımızda getirdiğimiz t-shirtlere kurulandık.
Odalar ilk açıldığı günkü gibi, kuruş para harcanmamış ki otel 1 gece konaklama için az para almıyor. Klozetler kırık, rengi sapsarı olmuş, oturmaya tiksindik. Duş kapıları aralık bırakıyor, duş musluğu yarım yamalak akıyor, gider hiç çalışmıyor,duşun içerisinde köpük ve su birikiyor. Odalarda ufacık bir tv var. Buzdolabı çalışmıyor, çalışsa da kokudan dolayı dokunmazdık. Kahvaltı fena değil ama bir anlam ifade etmiyor.
Durumu da özetleyeyim. Otel sahibi veya işletmecileri, nasıl olsa sezonda otelimiz öyle ya da böyle doluyor, aldığımız para cebimizde kalsın, gelen bir daha gelmese de olur ben parama bakarım kafasında. Kesinlikle gidip kendinizi ve ailenizi rezil etmeyin, sağlığını riske atmayın.