Adem T
Schaerbeek, Belçika

Harika otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
Hersene ailecek gidiyoruz Çok güzel bir otel ve çalışan tüm personel sizlerle nazik ve kibar bir şekilde ilgileniyor.. kesinlikle tavsiye ederiz. Çocuklar içinde bir sürü etkinlik ve oyun alanları mevcut. Yani hem kendiniz hemde çocuklarınızın eğleneceği güzel zamanlar geçirebilirsiniz .
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Sayın Adem T.,

Nazik geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Ailenizle birlikte her yıl otelimizi tercih ediyor olmanız bizler için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağıdır.
Çocuklar için sunduğumuz etkinlikler ve oyun alanlarının hem onların hem de sizin keyifli zaman geçirmenizi sağlamasına çok sevindik. Amacımız, her yaş grubundan misafirimizin unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamasıdır.
Sizleri tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.

Concorde Luxury Resort noktasına 39.6 km mesafede
Concorde Luxury Resort noktasına 19.7 km mesafede
Bafra bölgesindeki diğer otellere bakın
2.331
2.331
11-16/2.852 yorum
Yorum Zamanı: 4 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Covid zamanında Antalya Concorde kalmıştık ve çok memnun kalmıştık. Ondan dolayı geçen yıl Merit’e gelmiş olmamıza rağmen bu yıl burayı da görmek istedik fakat tam anlamıyla çok kötü bir deneyim yaşadık. Çalışanlar çok suratsız, hizmetleri çok kötü. Casinosunda bir içeceğin gelmesi en az 3 kere söylememize rağmen 30 dkyı falan buluyordu. Hizmetten memnun kalmadığımız için oynamayı da bıraktık. Bir daha asla tercih etmem.

Oda ipucu: Casinosu çok kötü Çalışanlar yetersiz ve suratsız Profil çok kötü
Teşekkürler Enginbaba
İşletme Sahibi Concorde Luxury Resort - Concorde Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Sayın Misafirimiz,

Değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Concorde Luxury Resort ekibi olarak hedefimiz, tüm konuklarımıza konforlu ve keyifli bir tatil deneyimi yaşatarak, mutluluk duygusu ile otelimizden ayrılmasını sağlamaktır.
Konaklamanızın beklentilerinize yanıt verememiş olmasından ötürü derin üzüntülerimizi ifade eder, geri bildirimlerinizin, Kalite Departmanımız nezdinde titizlikle inceleneceğini bilmenizi isteriz.
En yakın zamanda sizleri tekrar ağırlayarak tesisimize olan güveninizi yeniden kazanabilmeyi ümit ederiz.

Çok güzeldi herşeyden memnunuz
Özellikle yılbaşı galası ve sonrası
Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar ile tanışma fırsatı
ve Vahit beyin ilgisi hayır hatır sorması
Çok güzeldi. Özellike yemekleri ve tatlıları çok lezzetliydi.
Mükemmel Tatil

Oda ipucu: Kesinlikle tavsiye ediyorum
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler AhmetC2611

Sayın Ahmet C.,

Concorde Luxury Resort'ta yaşadığınız olumlu deneyimi ve nazik yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yılbaşı organizasyonumuzdan, yemeklerimizden ve güler yüzlü hizmetlerimizden bu denli memnun kalmış olmanız bizler için gurur verici.
Bir sonraki tatilinizde sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Garson Tuğçe cihangir hanım için başta işletmenizi tebrik ederim çalışkan işini gerektiği gibi yapan bir personel güler yüzlü olması insana pozitif bir enerji veriyor kendisine burdan da teşekkür ederim başarılı bir iş hayatı diliyorum

Teşekkürler Ahmet D

Sayın Ahmet D.,

Güzel yorumlarınız için içtenlikle teşekkür ederiz. Güler yüzlü hizmetlerimizden memnun kalmış olmanız bizleri çok sevindirdi. Özellikle, Tuğçe Hanım hakkında yazdığınız övgü dolu sözler, tüm ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağıdır.

Sizleri en kısa zamanda tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Pek cok kez konakladigimiz Concorde Bafra tesisinden her seferinde memnun ayrildik yaz sezonu daha eglenceli gecsede kis sezonundaki tatillerimizde de ailecek cok guzel vakit geciriyoruz.. personellerin ihtiyaclariniza guler yuzle yaklasip yardimci olmalari, ozellikle mini clup personellerinin cocuklarla ilgilenmesi harika cocugum her seferinde cok mutlu ayriliyor tatilimizden.. aile tatilleriniz icin kesinlikle tavsiye ettigim bir otel

Teşekkürler Özlem T

Sayın Özlem T.,

Concorde Luxury Resort’u tekrar tercih ederek bizleri onurlandırdığınız ve güzel yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hem yaz hem kış sezonunda aileniz ile birlikte keyifli vakit geçirmenize vesile olduğumuzu duymak bizi çok mutlu etti.
Mini kulüp ekibimizin çocuklarınıza sağladığı mutluluk ve personelimizin güler yüzlü hizmeti, misafir memnuniyeti anlayışımızı en iyi şekilde yansıtmaktadır.
Tesisimizi tavsiye ettiğiniz için teşekkür eder, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle iyi günler dileriz.

6 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

eşim ben çocugum ıle konakladık hersey mukemmeldi. casinosu da guzel kazanc verdı herseyınden memnun kaldık. özellıkle cocuklu aıleler ıcın mukemmel olanakları var. cocugu mını kulup e bırakarak rahatça tatılımızı yaptık hıc bır sorun yaşamadık . antalya otellerınde cocugu bırakırsanız odeme alıyorlar burda odeme yok ve kulüptekı ablalar cok sevecen cok ılgılılerdır hepsine teşekkürlerimizi sunarım...

Teşekkürler OKAN I
İşletme Sahibi Concorde Luxury Resort - Concorde Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ocak 2025

Sayın Okan I.,

Concorde Luxury Resort'ta keyifli ve huzurlu bir aile tatili geçirdiğinizi görmek bizleri çok sevindirdi. Özellikle çocuklu bir aile olarak, mini club deneyiminizden son derece memnun kalmış olmanız bizler için gurur kaynağıdır. Ekibimize yönelik nazik ve övgü dolu sözleriniz için ayrıca içtenlikle teşekkür ederiz.

Sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.