Erkal
Belek, Türkiye

Limak için güzel deneyim di

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 hafta öncemobil cihaz aracılığıyla
Şuan konakların son gününde olduğum Limak kıbrıs ilk etapta ön yargılı gelmiş olsamda Herşey çok güzeldi. Her yerde karşılaşabileceğimiz ufak tefek aksilikler olsada misafir ilişkileri özellikle songül hanım (kendisine buradan çok teşekkür ederiz) çözüm odaklıydı. Yemek kalitesi ve çeşitliliği güzeldi. Temizlik güzeldi. Çalışanlar güler yüzlü ve yeterliydi. Tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz.
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Değerli Misafirimiz ,

Limak Cyprus Deluxe Hotel ekibi olarak sizlere sunmuş olduğumuz hizmetlerimiz hakkındaki görüşlerinizden mutluluk duyduğumuzu bilmenizi ister nazik değerlendirmeniz içinde ayrıca teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizden almış olduğumuz övgü dolu ve objektif geri bildirimlerde bizleri ayrıca motive etmektedir. Memnuniyetiniz tüm ekip arkadaşlarımız ile paylaşılmıştır.

• travelup.com
Limak Cyprus Deluxe Hotel noktasına 0.3 km mesafede
  • travelup.com
Limak Cyprus Deluxe Hotel noktasına 2.3 km mesafede
    Limak Cyprus Deluxe Hotel noktasına 17.9 km mesafede
    Limak Cyprus Deluxe Hotel noktasına 38.9 km mesafede
    Limak Cyprus Deluxe Hotel noktasına 20.2 km mesafede
    Bafra bölgesindeki diğer otellere bakın
    2.873
    2.873
    18-23/3.407 yorum
    Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Öncelikle otelle ilgili genel bir bilgi olması için ulaşım la ilgili herhangi bir sorun yok otel hizmetinin yanında transferde alınmalı .Otele ulaşım hava alanından sonra yaklaşık 1 saat 15 dk sürüyor otel mimari olarak inanılmaz iyi seçimlerle yapılmış özellikle iç mimarını tebrik etmek istiyorum çok ihtişamlı olmadan çok şık ve modern bir yapıya sahip .her detay çok ince düşünülmüş ve en uygun uyumlu detaylarla tasarlanmış. tek ana binadan oluşan otel sağ ve sol hilal şeklinde denize doğru uzanıyor. herşey ana bina içi ve hilalin içinde şekilleniyor restorantlar ala carte lar çocuk klubü havuzlar aquapark bina ve deniz arasında. açıkçası deniz ve ana bina arası biraz mesafeli. temizlik konusunda gördüğüm en temiz otellerdendir en ufak bir leke pislik vs hiç bir yerinde görmedim. otele girişte oldukça güler yüzlü karşılanıyorsunuz ve giriş işlemleri hızlı bir şekilde halloluyor. Özellikle müşteri ilişkileri yönetmeni Songül hanıma çok teşekkür etmek istiyorum, hususi olarak ilgi ala gösterip hiç bir talebimizi geri çevirmediler. defalarca otel konaklamımızdan memnuniyetimiz soruldu odamız telefonla arandı ve bizlere kurulmuş whatsapp grubundan sürekli memnun konaklamamız için ellerinde geleni yaptılar. kapalı havuzu saunası ve buhar odası spası gayet yeterli büyüklükte belki havuz biraz daha sıcak olabilir. yemekler yeterli çeşitlilikte ve hiç mide bozmadı. et balık çeşitleri oldukça fazla. Fakat restorant çalışanları ya yeterli değil yada yeterli disipline sahip değil siz çağırmadan gelmiyorlar bazen çağırsanızda geç geliyorlar. restorantta şişe içecek yok. uzakdoğu ve italyan ala carte deneyimleme fırsatımız oldu. misafir ilişkilerine bu konudan dolayıda çok teşekkür ederiz. ikiside birbirinden güzel nezih ve kalitesi yüksek restorantlar. tercih etmek gerekirse italyan daha ağır basar. otelde geç çıkış odaları yapmışlar türkiyede hiç bir otelde görmedim açıkçası ne işe yarıyor derseniz çıkış gününüz geldi odayı 11 de boşalttınız oteli ve tesisi akşama kadar kullanıp duş - üst değişimiz için kişisel alan tahsis ediyorlar spadaki kabinleri kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. biz çok beğendik. deniz kumsal muazzam derecede iyi incecik bir kum açık sarı ve deniz dalgasız sadece denizden dolayı yine gidilebilecek bir yer . fakat şezlonglar da çok fazla kuş pisliği var otelin kalitesine yakışmayan bir durum. biz konaklarken aqua park aktif değildi ama orta büyüklükte ve yeterli olduğunu düşünüyorum. biz genel anlamda çok memnun kaldık tekrar gitmek isteriz umarım ufak tefek kusurlarını giderirler çünkü müşteri memnuniyeti için çok gayret sarfeden bir müşteri ilişkileri departmanı var. kararsız kalan herkes için açıklayıcı ve karar verici bir yazı olsun istedim. kesinlikle tavsiye ederim.

Oda ipucu: italyan restorantı çok iyi pastanede krem brüle tavsiye
    • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    Teşekkürler Fatih O
    Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Ailemle geldiğimiz limak otelden çok memnun olarak ayrılıyoruz. Yemek kalitesi ve çeşitliliği çok iyiydi. Misafir ilişkileri ekibi tatilimiz boyunca hep bizimle ilgilendi özellikle Ata bey, Umut bey, Daria hanıma çok teşekkür ederiz

Teşekkürler SavvyTr1
    Müşteri Hizmetleri / Ön Büro SONGUL KOC - Limak Cyprus Deluxe Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Yorum Zamanı: 4 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Deniz harikaydı yemek çeşitliliği güzel kokteyller harika personel ilgili özellikle Şahin bey bar şefi Soner bey ve sezer beye burdan çok teşşekür ederim tekrar tercih edeceğime eminim teşşükürler Limak ailesi havuzlar temiz odaların genel temizliği güzel

Teşekkürler Mustafa B

Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Otelden çok memnun kaldik
    Her şey mükemel
    Restoran yemekleri çok lezzetli ve çeşitli
    Bar personelleri güller yüzlü ve güzel
    Ozelikle coffee shop ekibi harika , iman bey ve ali bey ve berk bey
    Tekrar en kısa zamanda görüşmek üzee
    Her şey için teşekkurler

Teşekkürler Hakan Ç

Yorum Zamanı: 4 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Çok sık konakladığımız bir yer yemekler kahvaltı oldukça başarılı güzel pırıl pırıl bir otel tüm personel güler yüzlü ve alakalı coffee shop ekibi çok ilgili ve hızlı
    İman bey , ali bey ve berk bey çok teşekkür ederiz
    Her şey için çok teşekkür ederiz

Teşekkürler Funda Ç