Öncelikle otelle ilgili genel bir bilgi olması için ulaşım la ilgili herhangi bir sorun yok otel hizmetinin yanında transferde alınmalı .Otele ulaşım hava alanından sonra yaklaşık 1 saat 15 dk sürüyor otel mimari olarak inanılmaz iyi seçimlerle yapılmış özellikle iç mimarını tebrik etmek istiyorum çok ihtişamlı olmadan çok şık ve modern bir yapıya sahip .her detay çok ince düşünülmüş ve en uygun uyumlu detaylarla tasarlanmış. tek ana binadan oluşan otel sağ ve sol hilal şeklinde denize doğru uzanıyor. herşey ana bina içi ve hilalin içinde şekilleniyor restorantlar ala carte lar çocuk klubü havuzlar aquapark bina ve deniz arasında. açıkçası deniz ve ana bina arası biraz mesafeli. temizlik konusunda gördüğüm en temiz otellerdendir en ufak bir leke pislik vs hiç bir yerinde görmedim. otele girişte oldukça güler yüzlü karşılanıyorsunuz ve giriş işlemleri hızlı bir şekilde halloluyor. Özellikle müşteri ilişkileri yönetmeni Songül hanıma çok teşekkür etmek istiyorum, hususi olarak ilgi ala gösterip hiç bir talebimizi geri çevirmediler. defalarca otel konaklamımızdan memnuniyetimiz soruldu odamız telefonla arandı ve bizlere kurulmuş whatsapp grubundan sürekli memnun konaklamamız için ellerinde geleni yaptılar. kapalı havuzu saunası ve buhar odası spası gayet yeterli büyüklükte belki havuz biraz daha sıcak olabilir. yemekler yeterli çeşitlilikte ve hiç mide bozmadı. et balık çeşitleri oldukça fazla. Fakat restorant çalışanları ya yeterli değil yada yeterli disipline sahip değil siz çağırmadan gelmiyorlar bazen çağırsanızda geç geliyorlar. restorantta şişe içecek yok. uzakdoğu ve italyan ala carte deneyimleme fırsatımız oldu. misafir ilişkilerine bu konudan dolayıda çok teşekkür ederiz. ikiside birbirinden güzel nezih ve kalitesi yüksek restorantlar. tercih etmek gerekirse italyan daha ağır basar. otelde geç çıkış odaları yapmışlar türkiyede hiç bir otelde görmedim açıkçası ne işe yarıyor derseniz çıkış gününüz geldi odayı 11 de boşalttınız oteli ve tesisi akşama kadar kullanıp duş - üst değişimiz için kişisel alan tahsis ediyorlar spadaki kabinleri kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. biz çok beğendik. deniz kumsal muazzam derecede iyi incecik bir kum açık sarı ve deniz dalgasız sadece denizden dolayı yine gidilebilecek bir yer . fakat şezlonglar da çok fazla kuş pisliği var otelin kalitesine yakışmayan bir durum. biz konaklarken aqua park aktif değildi ama orta büyüklükte ve yeterli olduğunu düşünüyorum. biz genel anlamda çok memnun kaldık tekrar gitmek isteriz umarım ufak tefek kusurlarını giderirler çünkü müşteri memnuniyeti için çok gayret sarfeden bir müşteri ilişkileri departmanı var. kararsız kalan herkes için açıklayıcı ve karar verici bir yazı olsun istedim. kesinlikle tavsiye ederim.