Yorumlarda Öne Çıkanlar
Yapısı güzel bir kale

Kalenin yapısı çok güzel Kütahya’yı panoramik olarak görmek isterseniz ziyaret edebilirsiniz... tümünü oku

24 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı
emelmmm
mobil cihaz aracılığıyla
Onarım gerekiyor

1 Eylül günü Kütahya turumuzda kaleyi de pek yakından olmasa da gördük biraz bakımsız onarım... tümünü oku

5 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı
MehmetC1565
Ankara, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
106 yorumun hepsini okuyun

5-10/106 yorum
20 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kütahyayı gezmeyi amaçlayan herkesin uğraması gereken tarihi bir yer. Döner casinoda bi Türk kahvesi içerek Kütahya'yı seyretmek çok güzel. Arabayla zirveye kadar çıkmak mümkün

Deneyim tarihi: Aralık 2022
Teşekkürler yolcuuuu
24 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı

Kütahya manzarasını ayaklarınıza seren ve ailece piknik için mükemmel bir yer. Wc konusunda daha iyi adımlar atılabilir.

Deneyim tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler Feyyaz_Bardakci43
29 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kütahya kalesi sehrin olmazsa olmazlarindan olan ve germiyanogullari zamaninda yaptirilan kaledir.Icinde seyir terasi ve dönen restauranti vardir.Muhakak görmenizi tavsiye ederim

Deneyim tarihi: Ağustos 2022
8  Teşekkürler Gulnur_kaptan
12 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

8.yüzyıl Bizans kalesi.72 burçlu ülkenin 3.büyük kalesi.Bizans zayıflayınca Selçuklu almış,sonra Germiyanoğlu ve Osmanlı.Eklemeler,2 camii ve şimdi döner gazino yapılmış.Çay bahçesi ve müthiş manzarası.kesinlikle GÖR verdim.

Deneyim tarihi: Haziran 2022
8  Teşekkürler özden e
11 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kütahyaya yolunuz düşerse şehri panoramik görebileceginiz tarihi kaledir. Giris ucretsiz olup,yukarda kafe ve restaurant da mevcuttur.

Deneyim tarihi: Temmuz 2021
1  Teşekkürler seyyahgezer