Filiz K

Kesinlikle güzel bir deneyimdi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 12 Tem 2024
Lüks bir otel ve inanılmaz güzel bir konaklama oldu bizim için. Kahvaltısı ve yemekleri çok lezizdi. Hem yesilin ve hem de mavinin buluştuğu bir nokta gibiydi. Çok rahat bir konaklama geçirdik. ulaşın acısından hiç zorluk çekmedik. tum çalışanlar guler yüzlü ve işlerinin ehli idi.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Other Selcen Tunc - MARTI Hemithea Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 12 Tem 2024
Değerli misafirimiz Filiz Hn.
Otelimizle ilgili yorumunuzu paylaşmak üzere zaman ayırdığınız, görüşlerinizi bu platformda paylaştığınız; otelimizden övgüyle bahsettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizi tekrar otelimizde ağırlama fırsatına sahip olmaktan mutluluk duyacağız.
  • Official Hotel
MARTI Hemithea Hotel noktasına 3.8 km mesafede
MARTI Hemithea Hotel noktasına 3.8 km mesafede
MARTI Hemithea Hotel noktasına 0.0 km mesafede
MARTI Hemithea Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Hisarönü bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/123 yorum
24 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Dün akşam Ecem ve Hakan arkadaşımızın düğünü vardı. Muhteşem bir geceydi diyebilirim. Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Otel odaları çok otantik. Denizi gören odalar ve marinada sıralanmış yelkenliler. Orhan bey ve tüm ekibe bize yaşattıkları gece için teşekkür ederiz. Tüm arkadaşlar çok keyif aldık. Ayrıca dinlenmek için de tercih edilebilir. Mutlaka gitmelisiniz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler 167bilgine
Other Selcen Tunc - MARTI Hemithea Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Haziran 2024

Değerli misafirimiz Bilgin Bey,
Böylesi sıcak ve samimi yorumlarınızla görüşlerinizi bu platformda paylaşıp bizi tavsiye ettiğiniz; Hemithea'ya gösterdiğiniz ilgi ve tercihiniz için çok teşekkür ederiz. Ekibime ve tesise övgülerinizi tüm Hanımefendi ve Beyefendilerimizle paylaşacağım. Sizleri tekrar otelimizde ağırlamayı çok isteriz.

24 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Eşim ve ben İstanbulda yaşıyoruz normalde, genel olarak ya Antalya ya da Marmarise gitmeyi tercih ediyoruz tatil için. Antalya tekirova marti myra hotelde konaklamistik geçen sene. O otele bayılmıştık ve bu sene de bir değişiklik yapıp aynı otelin Marmaris beldesindekinde konaklama kararı aldık. Ve her ikiside birbirinden güzel. Yakın çevreme de öneriyorum. Personelin güler yüzü, otelin hijyeni bakımı, yemekleri kesinlikle çok iyi. Kendim bir fitness antrenörü olarak açık alan da fitness yapabiliyor olmanın avantajıni da sağlıyorlar size. Ve sona bıraktım en ama en çokta otel müdürü Orhan Beye sevgilerimizi ve saygılarımizi iletiyoruz eşimle. Bize her konuda çok yardımi dokundu. Yeri geldi birebir bizimle ilgilenmekten çekinmedi. Her şey için teşekkürler Orhan bey 🙏🙏☺️

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Buse V
Other Selcen Tunc - MARTI Hemithea Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Haziran 2024

Değerli misafirimiz Buse Hn.,

24 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Marmarise gittiğim en iyi otelden birisi burası Yemekler çok çok güzeldi havuzu odası temiz hijyenik bakımlı denize yakın ferah çalışan personeller çok nezaketli samimi güler yüzlü insanlardı biz çok memnun kaldık sizlerede tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Rıdvan G

Değerli Misafirimiz Rıdvan Bey,
Hemithea Otelimize değerlendirme yapmak üzere ayırdığınız zamana teşekkür eder bir başka seyahatinizde, sizi tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
Saygılarımızla

24 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Marmarise senelerdir geliriz ve bu otele bir aile dostumuzun önerisiyle geldik. İyi Ki de gelmişiz.:)) Otelin bulunduğu bölge, etrafının yeşillik alanlarla çevrili olması o kadar huzur veriyor ki.. annem özellikle titiz bir insandır oda temizliğine, yemeklere çok önem veren bir kişiliğe sahip o bile çok memnun kaldı. Ve seneye de aynı şekilde buraya tekrar gelmek için şimdiden diretiyor diyebilirim. 😄 havuzları da gayet hijyenik. Kesinlikle sonuna kadar gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.:)))

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler Hatice G

Değerli misafirimiz Hatice Hn.
Böylesi sıcak ve samimi yorumlarınızla görüşlerinizi bu platformda paylaşıp bizi tavsiye ettiğiniz; Hemithea'ya gösterdiğiniz ilgi ve tercihiniz için çok teşekkür ederiz. Sizleri tekrar otelimizde ağırlamayı çok isteriz.

24 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel hizmet harika lokasyon. Düğünümüzde bize çok yardımcı olan ve olaylara daima çözüm odaklı yaklaşan Martı Hemithea çalışanlarına çok teşekkür ederim. En yakın zamanda tekrardan görüşmek üzere

Konaklama tarihi: Eylül 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti