Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aile için suit dairede kalıyoruz, 3 ayrı yatak odası, iki banyo, bir salon ve mutfak mevcut, hizmet, temizlik, kalite ve Güleryüz on numara, çok beğendim ve gelecek olanlara tavsiye ederim, Uzungöl buraya 40 dakika mesafede..
Konaklama tarihi: Haziran 2019
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Temiz ve kaliteli bir yer. Çalışanlar güler yüzlü. Üç kişi olmamıza rağmen iki kişilik bir oda ayarlanmıştı ama problem kısa süre içerisinde çözüldü. Kahvaltı iyi değildi ama yeterliydi. Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
cafersamet adlı kullanıcıdan Çaykent Suites hakkında bilgi alın
Teşekkürler cafersamet
bekir p
8 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
uzungole en yakin buldugumuz yerdi. uzungol otellerinde kalmadik ama pisman degilim. 40 dk da uzungole gecilebiliyor. otel olarak temiz ve ilgililerdi. kahvaltisi da gayet guzeldi. kuymak yiyebilirsiniz
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
bekir p adlı kullanıcıdan Çaykent Suites hakkında bilgi alın
Teşekkürler bekir p
sefikabilginonder
Antalya, Türkiye
26 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Dönüş yolumuzda dinlenmek için tercih ettiğimiz bu tesis, beklentilerimizi karşıladı. Konumu, odaların büyüklüğü, temizliği gayet güzeldi. Kahvaltı da doyurucu idi. Otel personeli yardımsever ve ilgili idi. Hatta kahvaltıyı ortancalar eşliğinde bahçede yaptık. Kısa süreli konaklama için bir çok karadeniz otelinden daha sakin, uygun ve güvenilir.
Konaklama tarihi: Haziran 2018
sefikabilginonder adlı kullanıcıdan Çaykent Suites hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler sefikabilginonder
m3lburn
Ankara, Türkiye
16 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Gönül rahatlığıyla kalabileceğiniz bir otel. Temiz güzel çalışanları öyle iyi insanlar ki. Hele bir de deniz manzaralı odaları denk gelirse daha da harika olur. Kalıp da evim gibi hissettiğim bir kaç otel içine girdi Çaykent Suites. Tavsiye ediyorum.
Konaklama tarihi: Haziran 2018
m3lburn adlı kullanıcıdan Çaykent Suites hakkında bilgi alın
Teşekkürler m3lburn
Otelde bir gece konakladık.Trabzon İli Of ilçesinde yer alan otel bölge standartlarına göre oldukça iyi.Hatta beklentilerin üzerinde.Kahvaltısı güzeldi.Ulaşım açısından kolay bir bölgede.Otelin tek eksiği kullanma suyu.Kuyu suyu mu kullanıyorlar bilemiyorum ama durulandıktan sonra bile yağlı bir his veriyor insan üzerinde.
Konaklama tarihi: Kasım 2017
Yer