6 aile olarak 1 gecelik konaklamalı olarak gittik, önce akşam yemeği ile şok olduk, az mercimek çorba söyledik çeyrek kase ve soğuk olarak geldi, sonradan kuzu sac kavurmayı tavsiye ettikleri için onu söyledik, vasat ötesi bir şey geldi, etlerin içlerinde sinirleri duruyor ve etler çok sertti.Tatlı olarak künefe istedik, çok kötüydü, tad ve görüntü olarak. Yemeğin sonunda bari bir keyif kahvesi içelim dedik, hayatımda içtiğim en berbat kahve geldi,nasıl becerdiyseler yüzeyi telve ile kaplıydı.Neyse çok dert etmedik, ortam doğa içinde, fena değil dedik, asıl şok kahvaltıda. Standart serpme kahvaltı gerçekten standartların çok altında ol.asına rağmen kişi başı 50 TL.Sıcak olarak ne var dedik, yumurtalı ekmek, katı yumurta, pişi ve patates dedi, kızartma değil haşlanmış küçük birer patates getirdiler. Masaya ilave domatese 10 TL, ilave bala 15 TL, zeytin yağına 15 TL, ilave tereyağına 15 TL ekstra yazmışlar, çocuklar akşam ve sabah 30 dk masa tenisi oynadılar buna da 60 TL ekstra yazılmış, yani her harekete bir fatura çıkartılıyor. Sonuç olarak kafa dinlemek için fena değil, yeme içme konusunda kesinlikle uzak durulmalı.