Mehmet K

Doğa ve tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 12 Tem 2023
Otele ilk girişimizde karşılama ve otel çalışanları güler yüzlü olması yemekleri çok lezzetli özellikle doğası ve Aqua eylenceli termal şifalı olmasıda mükemmel hepsi bir arada bir otel ailesinizle gelmenizi tasfiye ederim 2. Gelmemiz ve herşey çok güzel
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
    Orkis Palace Thermal & Spa noktasına 66.6 km mesafede
    Havaalanı ulaşım hizmeti
    Orkis Palace Thermal & Spa noktasına 70.3 km mesafede
    Orkis Palace Thermal & Spa noktasına 24.8 km mesafede
    Döngele bölgesindeki diğer otellere bakın
    5-10/80 yorum
    5 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı

İlk kez Eylül ayında ailecek gitmiştik. Çok keyifli bir tatildi bizim için. Şubat ayında 3 günlüğüne tekrar gittik güler yüz, misafirperverlik leziz yemekler ve termal havuzun ısısı çok ideal ben 5 dk dan fazla kalamam normalde Orkis'te istediğin kadar havuzda kalabiliyorsunuz en güzel özelliği bu bence.tek kötü yanı teyzelerin açtığı saç börekleri ve künefelere ,saç kavurmalarına yok diyemiyorsunuz 🤪

Konaklama tarihi: Şubat 2023
    Teşekkürler filiz g
    31 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Aralik ayinda ingiltereden gelgim tesiste kaldim sifa buldum her sey cok guzeldi kusursuz hizmet ve misafir perverliginden dolayi basta tesisi muduru olmak uzere tum personele tesekkur ederim .Herkese orkide palas termali tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Kasım 2022
    Teşekkürler J5132LOmehmett
    3 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hamamlar çok pis ve hijyenik değil. Hamam kenarındaki ızgaraların içinde pislik dolu ve havuza akıyor.
    Odalar idare eder. Ama yeterince temiz değil. Bel değil iki yıldız ancak veririm.
    Yemekler fena değil. Çalışanlar iyi niyetli ama tecrübesiz.
    Odaya su bile koymayı unutmuşlar
    Su hariç her şey ekstra. İçki yok.manzarası dağ tarafı güzel. Ama bize verdikleri oda dağ başında su kaydırağı manzaralı.:)
    Tavsiye etmiyorum. En önemlisi hijyen konusunda eksikleri….

Oda ipucu: Hafta sonu çok kalabalık.
    Konaklama tarihi: Aralık 2022
    1  Teşekkürler Tanju K
    3 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı

Biz arkadaşlarla beraber gittik. İnanılmaz güzeldi ilgi ve alakaları müthişti. Temizlik ve çalışan personellerin tavırları çok güzeldi. Herşey için teşekkür ederiz. Bi sonraki ziyafeti sabırsızlıkla bekliyorum

Konaklama tarihi: Ekim 2021
    Teşekkürler GÜLSÜM U
    13 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda güzel. Aquapark a bakan odada balkon yok. Göl ve havuz, Aquapark manzaralı. Oda zemini halı. Standart odada çift kişilik yatak (frenchbed) +cekyat açılır koltuk + bebek yatağı var. 2 yetişkin 1 çocuk (6-7 yaş) ve 1 bebek (0-2yas) standart odada konaklayabilir. Banyo güzel, oda sorunsuz. Split klima acilir kapanır şekilde odada mevcut. Oda mefruşati iyi, house keeping günlük geliyor ve günlük iki adet küçük su bırakılıyor minibara. Kapalı havuzlar kadın ve erkek kısmı olarak ayrı ayri, ana havuz, çocuk havuzu ve Aquapark ise ortak alan. Aquapark oldukça kapsamlı ve keyifli. Ana havuz orta ölçekli büyük değil.Termal kapalı havuzlar, türk hamamı, buhar odası güzel ve temiz. Tesiste havuz başında Nescafe, Tang tarzı soft içecekler limonata vs ücretsiz. Geri Kalan yiyecek içecek extra. Sabah kahvaltısı, çay saati 15:00 ( snack ikramlar) ve akşam yemeği adı altında tam pansiyon olarak tanımlanabilinecek bir F&B hizmeti mevcut. Yemekler çeşit ve lezzet olarak orta şekerli ancak aç kalmanız mümkün değil. Yemeklerde su, çay, bazı soft içecekler ( Tang limonata vs) ücretsiz. Tesiste alkollü icecek yok. Dağ ve göl manzarası mevcut. Termal havuzlar mevcut.Lobide teras ve balkon mevcut. Cumartesi canlı müzik var. Çocuklar için oyun salonu ve cep sineması mevcut. Genel olarak yoğunluk olmazsa yüzmek, dinlenmek ve doğa ile başbaşa kalmak adına iyi bir tesis.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
    1  Teşekkürler Yurdaer78