Altıncı gelişim ve bu sefer ayrı bir konsept. Antakya yemekleri ile karşılaştık ve muhteşemdi. Şiddetle tavsiye ederim. Hizmet her zamanki gibi iyiydi. Aquaparkı, antalya otellerinden farkı yoktu. Temiz ve düzenli. Sakin bir tatil geçirmek isteyenler için ideal.
Konaklama tarihi: Mayıs 2021
Bir k.maraşli olarak bu yıl gittim ilkkez keşke daha önce gitseydim. Mutfak ,temizlik ,termal hizmetler, çalışanları ile Türkiye satanddartları üstü. Olumsuz yorumlara cok üzüldüm. Hiç hak etmiyorlar. Hersey için teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Mayıs 2021
Dekodizayn adlı kullanıcıdan Orkis Palace Thermal & Spa hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Dekodizayn
ekrema813
4 Nisan 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel çok iyi çok güzel ağırlandık herşey için çok teşekkür ederim bütün personelle puanım 10 herkes herşey çok iyidi otelin sahibi masa masa gezip hal hatir sorması çok hoşuma gitti böyle devam etme dilegiyle başarılar dilerim hepinize
Konaklama tarihi: Nisan 2021
ekrema813 adlı kullanıcıdan Orkis Palace Thermal & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler ekrema813
Otel ilk gün güzel gelmişti taa ki bayan havuzuna gidene kadar ordaki personeller aşırı ukala kötü diksiyon laftan anlamaz kaba insanlar asla tavsiye etmiyorum havuz çok pisti zaten ona denilecek laf okadar çok ki kötü bi deneyimdi üstümde mayo olduğu halde bu mayo değil diyorlar ve mayo almamız için zorluyorlar havuzdan kovuyorlar zorla çıkartmaya çalışıyor hakaret ederek bize saygısız davrandılar zaten lobi de ki o turuncu saçlı kadın çok anlayissiz ve herkeze ses tonunu yükseltiyor sanki otel onunmuş gibi bi havalar bi havalar personel çok kötü restrondaki çalışanlardan çay istiyoruz git kendin al diye azarliyorlar sular açık kapalı değil çeşme suyu içiyorlar odalar çok pis banyolar kötü kokuyor yataktan örümcek cıktı temizlik berbat asla tavsiye etmiyorum birdaha asla gideceğim yer değil sizde gitmeyin pişman olursunz
nergizf2021 adlı kullanıcıdan Orkis Palace Thermal & Spa hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler nergizf2021
611mehmetfatihb
Şanlıurfa, Türkiye
30 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otelde 2 aile 2 gece konakladık. Otelin ozellikle temizliği ve çalışanların ilgisi cok guzeldi. Beklediğimizden daha kaliteli bir oteldi. Yemek çeşitleri 5 yıldızlı otele göre cok fazla olmasada gayet lezzetliydi. Tekrar tekrar gidilebilecek bir otel. Bu arada yarım pansiyon olmasına rağmen öğlen yemekleride vardi.
Konaklama tarihi: Mart 2021
611mehmetfatihb adlı kullanıcıdan Orkis Palace Thermal & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler 611mehmetfatihb
528ahmetb
27 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Girdiğimiz de tereddüt etmiştik nasıl bir yer diye. Ama bizi girişten çıkışımıza kadar her türlü sorunumuzla ilglenen personellere çok teşekkür ederim. En önemlisi de otelin her yerinde her an görebileceğiniz, sizinle direk olarak ilgilenmeye hazır bir tesis müdürü var. Zaten manzara ve doğayı yazmaya gerek yok. Güzel bir tatildi. Özellikle çocuk oyun alanı bizim için iyi oldu. Covid önlemleri yeterli.
528ahmetb adlı kullanıcıdan Orkis Palace Thermal & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler 528ahmetb