Nergiz Fatoş
Gaziantep, Türkiye

Berbat otel

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 1 Nis 2021
Otel ilk gün güzel gelmişti taa ki bayan havuzuna gidene kadar ordaki personeller aşırı ukala kötü diksiyon laftan anlamaz kaba insanlar asla tavsiye etmiyorum havuz çok pisti zaten ona denilecek laf okadar çok ki kötü bi deneyimdi üstümde mayo olduğu halde bu mayo değil diyorlar ve mayo almamız için zorluyorlar havuzdan kovuyorlar zorla çıkartmaya çalışıyor hakaret ederek bize saygısız davrandılar zaten lobi de ki o turuncu saçlı kadın çok anlayissiz ve herkeze ses tonunu yükseltiyor sanki otel onunmuş gibi bi havalar bi havalar personel çok kötü restrondaki çalışanlardan çay istiyoruz git kendin al diye azarliyorlar sular açık kapalı değil çeşme suyu içiyorlar odalar çok pis banyolar kötü kokuyor yataktan örümcek cıktı temizlik berbat asla tavsiye etmiyorum birdaha asla gideceğim yer değil sizde gitmeyin pişman olursunz
Orkis Palace Thermal & Spa noktasına 23.9 km mesafede
getlstd_property_photo
Orkis Palace Thermal & Spa noktasına 72.8 km mesafede
ŞEHİR MERKEZİNE ÇOK YAKIN SESSİZ AMA KALİTELİ DİNLENME İÇİN İDEAL BİR OTEL
Orkis Palace Thermal & Spa noktasına 77.1 km mesafede
Döngele bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/82 yorum
30 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde 2 aile 2 gece konakladık. Otelin ozellikle temizliği ve çalışanların ilgisi cok guzeldi. Beklediğimizden daha kaliteli bir oteldi. Yemek çeşitleri 5 yıldızlı otele göre cok fazla olmasada gayet lezzetliydi. Tekrar tekrar gidilebilecek bir otel. Bu arada yarım pansiyon olmasına rağmen öğlen yemekleride vardi.

Teşekkürler 611mehmetfatihb
27 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Girdiğimiz de tereddüt etmiştik nasıl bir yer diye. Ama bizi girişten çıkışımıza kadar her türlü sorunumuzla ilglenen personellere çok teşekkür ederim. En önemlisi de otelin her yerinde her an görebileceğiniz, sizinle direk olarak ilgilenmeye hazır bir tesis müdürü var. Zaten manzara ve doğayı yazmaya gerek yok. Güzel bir tatildi. Özellikle çocuk oyun alanı bizim için iyi oldu. Covid önlemleri yeterli.

Teşekkürler 528ahmetb
18 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Doğası ve otelin konumu muhteşem. Bol oksijen istiyorsanız harika bir doğada yürüyüş sizi bekliyor.. sıcak su havuzu doğal termal suyla doldurulmuş ve temizdi. Hamam da yine temizdi. Girişten çıkışa kadar güleryüzlü ve yardımsever personeller üstün performans gösteriyor. Kafa dinlemek isteyenler için çok güzel bir otel.. 💐

Teşekkürler Dilek7227
8 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Doğası ve otelin konumu muhteşem. Bol oksijen istiyorsanız harika bir doğada yürüyüş sizi bekliyor.. sıcak su havuzu doğal termal suyla doldurulmuş ve temizdi. Hamam da yine temizdi. Ve en sevdiğim konuya geliyorum yemekler tam anlamıyla bir harika.ev yemekleri ile aynı tatta ki yediğim içli köfte ve paçayı hala unutamıyorum. Odaları gayet temizdi ve bizim odamız göl manzaralıydı.manzaraya bakmaya doyamadık...yani kısacası gem termal tatil hem doğa tatili hem de dinlenmek istiyorsanız rahatlıkla tercih edebilirsiniz

Teşekkürler first-lady2204
1 Ocak 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailem ile beraber geldim bir daha kesinlikle gelmem. Personellerin hepsi ukala ve kendini beğenmiş. Termal kaplıca suyu çok soğuk ve soruyorum neden soğuk bana verilen cevap ortam suyu soğutuyor. Böyle kalitesizlik görmedim. Yıllardır kaplıca otellerine giderim böylesini görmedim. Buraya gelen herkes ilk ve son gelişi oluyor. Termal otel dediğin suyu sıcak olur ama burası öyle değil termal havuzu normal havuz ile aynı. Odamda klima sistemi sıkıntılı odayı ısıtmıyor. Gelmeyin gelecekseniz bile gelen birini arayın lütfen

Konaklama tarihi: Ocak 2021
Teşekkürler mustafa0202