“Lezzetli”

Mimoza Restaurant
16 / 36. sıradaki Restoranlar - Adalar
Fiyat aralığı: ₺35 - ₺1.500
Tanım: 2002 yılından bu yana adadaki kaliteli hizmet ve güler yüzün adresi olan mimoza restaurant konumuyla avantaj sağlar. Adaya ayak basanların ya da ayrılmak için yeniden iskeleye gelenlerin deniz ürünlerini lezzetli sunumlarla ve alkol eşliğinde alabilecekleri restaurant, samimi ortamıyla dikkat çeker.  Büyükada'ya gitmek için sebep yaratan lezzetlerin bir araya geldiği Mimoza restaurant, kendine ya da sevdiklerine daha fazla zaman ayırmak isteyenlerin tercih edeceği özelliklere sahiptir.  Denize sıfır konumda, müthiş bir manzaraya ev sahipliği yapan Mimoza büyükada restaurant, şehre dönmeden önce huzur bulmak ve keyifli bir masada deniz ürünlerine doymak isteyenlere kapılarını aralar. Günün farklı saatlerinde değişik damak tadına sahip misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için tecrübesini menü seçimi ve servis kalitesiyle konuşturan mekan, hem ada hem de İstanbul manzarasına doymak isteyenlerin uğrak yeridir.
Yorum Zamanı: 3 Mayıs 2024

balıklar taze ve lezzetliydi. mezelerin tadını beğendik. manzara harika. fiyatlar piyasaya göre uygun. hizmet için teşekkürler

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler erdican96
  • Diğer diller

1-5/21 yorum

Yorum Zamanı: 5 Temmuz 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir akşam yemeğinde mukememl mezeler vardı çok eski bir işletme olduğunu öğrendik ilgi gayet iyiydi balık muhtesemdi tekrar Adalara geldigimde başka mekan aramiyacagim.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler murata218
Yorum Zamanı: 19 Mart 2020

Yalnız başıma bir geleyim dedim hem de etrafı tanımış olurum yeni geldim buralara o yüzden teker teker geziyorum buraları.İçeri girince çok misafirperver bir mekan oldukları anlaşıldı yemeklerinide çok beğendim

Ziyaret tarihi: Mart 2020
Teşekkürler Eneskose
Yorum Zamanı: 12 Mart 2020

Girişte güzel karşılandık. Yemekler lezzetli ve uygun fiyatlı bol çeşitli menüye sahip olup, Temiz ve saygılı çalışanlar sayesinde güzel zaman geçirdik . Teşekkürler 😇

Ziyaret tarihi: Mart 2020
Teşekkürler Pekcanyagmur
Yorum Zamanı: 11 Mart 2020 mobil cihaz aracılığıyla

ailecek yemeğe geldik gayet cok memnun kaldik oncelikle temiz bir yer harika yemekleri mukemmel çalışanları güler yüzlü insanlar çok memnun kaldik

Ziyaret tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler ahmeta592

Mimoza Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Adalar, Büyükada
Adalar, Büyükada

Mimoza Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!