HakkiS
Kocaeli İli, Türkiye

Düzgün

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 5 Ağu 2022mobil cihaz aracılığıyla
Fayda maliyet açısından gayet başarılı, konumu çok iyi, kahvaltısı çok yeterli, temizlik iyi, sahibi ilgili yardımsever bir puanı odalarının çok küçük olmasi nedeniyle düşük verdim, odalarda maalesef kıyafet koyacak/asacak dolap bile yok.
Genel kanaatim olumlu tercih edilebilir.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Oda İpucu: Havuz başı büyük odalar tercih edilmeli
İşletme Sahibi Cunda Poseidon - Cunda Poseidon Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 7 Ağu 2022
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim sizleri tanımaktan mutluluk duyduk sizin kaldığınız oda standart oda diğer odalara nazaran küçük onun için fiyatı düşük tutuyorum ayrıca size bu durumu belirttim çocuk olduğu için sizi havuz manzaralı odaya almak istedim fakat bu odada kalmayı tercih ettiğiniz yorumunuz için teşekkür ederim.
Cunda Poseidon Otel noktasına 0.5 km mesafede
Cunda Poseidon Otel noktasına 0.3 km mesafede
Cunda Poseidon Otel noktasına 0.7 km mesafede
Cunda Poseidon Otel noktasına 0.8 km mesafede
Cunda Poseidon Otel noktasına 1.9 km mesafede
Cunda Poseidon Otel noktasına 278.9 km mesafede
Garden
Cunda Poseidon Otel noktasına 3.8 km mesafede
Namık Kemal bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/28 yorum
24 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ailemle gitmiş olduğum otelde çok rahat ettik . Kendi evimizde ki gibi hissettirdiler güler yüz ve harika bir kahvaltıyla başlıyorsunuz güne dinlenmek için sessiz küçük bir bahçe . Otel merkeze çok yakın. 5 dk da cafelere restoranlara inebiliyorsunuz.teşekkürler verdiğiniz hizmet için adaya tekrar gelsek yine misafiriniz oluruz.sizi ve hizmetinizi sevdik. Unutmadan gece misafirleri karşılayan saygılı güler yüzlü nejdet bey abiyide teşekkürler.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Busraaman
İşletme Sahibi Cunda Poseidon - Cunda Poseidon Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ağustos 2021

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim her zaman bekleriz.

10 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çocuklu bir aile olarak kaldığımız Poseidon otelin temizliği muhteşem. Osman bey ve eşi bu konuda çok titiz. Hem bahçe odasında , hem de standart odasında kaldık, her yer tertemiz. Yatakları çok rahat.Cunda merkezde oluşuyla lokasyonuda çok iyi. Çocuklu ailelere kesinlikle öneririz. Bahçede minik bir havuz var, girmeyi düşünmüyorduk ama kızımız keyfini çıkardı :) Bundan sonra Cunda ziyaretlerimizde ilk tercihimiz olacaktır.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 481canb

Çok teşekkür ediyorum.

8 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cunda’ya gidişimizde son iki seferde bu otelde konaklamayı tercih ettik çünkü konumu çok iyi Cunda merkezinde olması çocukla rahat hakaret etmemizi sağlıyor,havuzu ve odalar temiz.Kahvaltısı çok çok iyi!Normal iyi değil gerçekten muhteşem 😁 Çocuklu ailelere havuz başı odaları tavsiye ediyorum 👍🏻

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler gozdeunsalan
3 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temizligi, konumu, kahvaltisi, isletmecilerinin yakin ilgisi vs bir otelde arayabileceginiz herseyin tam manasiyla karsiligini bulabileceginiz harika bir otel. Carsiya yurume mesafesinde olmasi, odalarin temizligi ve havuz olmasi olmasi arti deger katiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler rkasici
22 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle birlikte Temmuz 2020’de konakladık. Merkeze çok yakın, şirin bir otel. İşletmecileri çok samimi insanlar. Odalar temiz. Kahvaltı ise tek kelimeyle muhteşem, hem çok çeşitli hem de çok kaliteli. Memnun kaldık, tavsiye ederiz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler BeguumGuler