Cunda’ya geldiğimizde birkaç otel gezip burayı tercih etmiştik. Fiyat performans açısından iyi olduğunu düşünmüştük, odalar geniş ve kullanışlı gözüküyordu. Saat 15:00 ten önce odaya almıyorlardı bu sebeple denizden sonra saat 17:00 civarı giriş yaptık. Klimayı açmaya çalıştım çalışmıyordu. Duş aldım ve saçımı kuruturken elektrik gitti, eşim duş alıyordu çıktı, telefon edelim dedik resepsiyona telefon çalışmıyordu. Kendi telefonumdan aradım. Otel ile ilgilenen Beyefendi geldi yarım saat beklerseniz elektrikçi getireyim dedi biz banyodan çıkmış halimizle rezervasyonunu yaptırdığımız bir akşam yemeğine yetişme telaşındaydık, zamanımız olmadığını belirttim, kısa sürede birini getirdi odada biz ıslak bir şekilde elektrik işinin bitmesini bekledik. Onlara klimanın da çalışmadığını söyledim cevap vermediler. Elektriği hallettiler çıkan yanık kokuları bizi tedirgin etse de otelden çıkmamız gerekiyordu. Akşam otele döndüğümüzde oda lağım kokuyordu, wcnin kapısını kapattım etrafa parfüm sıktım. Camlar açıkken dışarıdan çok fazla ses geliyor dolayısıyla uyuyamıyorsunuz. Camları kapattık ancak klima çalışmıyor, mümkün değil uyuyabilmek. Yine aradık, klima çalışmıyor dedik, yine geceliklerimizi değiştirip bir adamın odaya girip pencereleri açıp kapayıp klimanın derdini anlamasını bekledik. Çözemediği için sizi başka bir odaya alalım şu karşı odaya geçebilirsiniz deyip çıktı gitti. Keşke bir yardım etseydiniz diye söylendim, eşyalarımızı gecenin bir yarısı toplayıp başka odaya geçmek zorunda kaldık. Bu odada puro ile lağım karışık bir koku vardı. Şöminenin bir camı kırılmış belki ordandır bu yanık koku diye bir havluyla örttüm, eşimin midesi tuttu kokudan wc kapısının altına bir havlu ıslatıp koku gelmesin diye sıkıştırmaya çalıştım. Bir ışığı açtım tekrar elektrik gitti kartı çıkarıp taktım geri geldi, klimanın sesi bir taka sesi gibiydi taktaktaktak yatağın tepesinde, tüm yastığa çarşafa lağım kokusu sinmiş. Artık sabrın son noktasına geldi herşey, tatil için geldiğimiz bu yerde hoş vakit geçirmek niyetindeyken burnumuzdan geldi. Eşim indi resepsiyona, oda lağım kokuyor, klimanın bu sesi ile uyunamaz dediğinde resepsiyondaki kişi “ee ne yapabilirim başka odamız yok” dedi. Eşim “ne yapabileceğini bilmiyorum ben burada çalışmıyorum ama yapabileceğin birşeyler vardır mutlaka burada çalışan sensin” dedi. Resepsiyondaki tekrarladı “benim yapabileceğim birşey yok, başka oda yok” dedi. Eşim “birşey yapmıyorsun yani o zaman biz de çıkıyoruz” dedi. Parasını Allah’tan ödememiştik, sinirle toplandık gece 1 de bastık gittik elimizde bavulla başka otel aradık.. Bir otel olması için öncelikle işleyebiliyor olması gerekir.. lağım kokusu, sigortanın rölesinin yanması ile elektrik problemleri, klima arızaları, adamların tamir için odanıza girip mahremiyetinizin yokolması.. anormal birşey.. odada geçirdiğimiz saat toplasanız 2 saati geçmezken sizce de bu kadar çok arıza anormal değil mi? Asla tavsiye etmiyorum, 100 lira fazla verin tatilinizin tadını kaçırmayacak bir yerde konaklayın.