Emre

Cunda Gezisi

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 15 Ağu 2020mobil cihaz aracılığıyla
İlk defa Cundaya gitme fırsatım oldu. Öncelikle yaz sezonunda adanın alanı itibariyle kesinlikle haftasonu ziyareti tavsiye etmiyorum. Hotel’e gelecek olursak, merkezi bir konumda. Burdaki yorumlara bakarak tercih ettik ama sorumlu kişiden bazı konularda yardım rica etmemize rağmen pek oralı olmadı. Odalar dar ve basık ayrıca banyoların standardı düşük. Kahvaltı ortalama hotel kahvatılarının biraz üstünde. Sonuç olarak fiyat performans oranına bakınca vasatın altında buldum. Cunda sonbaharda çok daha anlamlı olabilir ama farklı bir konaklama alternatifi ile:)
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
    Açık havuz
    Property building
    Bay Nihat Lale Hotel noktasına 36.0 km mesafede
    Bar/Oturma Salonu
    Namık Kemal bölgesindeki diğer otellere bakın
    6-11/55 yorum
    2 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Adanın merkezinde olması özelliğiyle tercih ettik , kısaca konumu çok iyi. Otelde otopark yok ama hemen yakınında 2 otopark bulunuyor. (Ücretli)
    kahvaltıdan beklenti olmamalı , standarttı.
    Oda gayet genişti , aynı şekilde banyoda çok ferahtı. Ama banyodan gelen ve sürekli devam edem bir nem kokusu vardı, bence bu sorun çözülmeli. Bizim odada balkon yoktu ama diğerlerinde var mı bilmiyorum, belki olanlarda koku sorunu yaşanmaz.
    Puan olarak 10 üzerinden 7.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
    Teşekkürler caglar18
    28 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Daha önce de kalmıştık. Tam merkezde, çok temiz, kahvaltısı nefis harika bir otel. Fiyatlar yüksek sezona rağmen çok uygun. Gürkan bey ayrıca çok nazik bir beyefendi. Keyifle konaklayıp ayrılacağınız bir otel.. elinize emeğinize sağlık 👏👏

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
    Teşekkürler haluksnmz
    18 Haziran 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu Cundanın tam merkezinde çok iyi biryerde. Müdürü Gürkan bey çok samimi ve ilgili. Odaların rahatlığı ve genişliği 5 yıldızlı otelleri aratmıyor. Herkeze tavsiye ederim. Bir daha gelsek kesinlikle gene burada kalırız.

Konaklama tarihi: Mayıs 2020
    Teşekkürler Meriç Ö
    Yönetici Laleotel - Bay Nihat Lale Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Haziran 2020

Teşekkür ederiz

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
    24 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailem ile birlikte kaldik, gerek otel gerekse Restauront inanilmaz.. müsteriden öte kendi aileleri gibi görüyorlar..Kaliteli, güler yüzlü, sicak kanli ve tertemiz odalari.. Restauront zaten Türkiye de ilk 5 te ve gercekten mezelerinin lezzeti servisi musteriler ile ilgi alaka ve gercekten hizmet veriyorlar artik herkes abi kardes gibi olmus hafta sonu gelsede Baynihat ta Raki Balik yapsak diyen insanlar var, otururken ayni salonda 1 den cok ünlü gorurseniz sasirmayin.. Ayvalik’ a giderseniz mutlaka Bay Nihat’ a gidin derim..

Konaklama tarihi: Kasım 2019
    Teşekkürler djcengo
    24 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cunda’nın kalbinde tertemiz, mis kokulu,geniş odalar çok büyük ve tertemiz banyo, harika kahvaltı Güleryüzlü personel çok çok beğendim. Sahile 50 metre oluşu çok büyük bir avantaj heryer yürüyüş mesafesinde.

Konaklama tarihi: Kasım 2019
    Teşekkürler mustafahakanb2018