Esma K

Mutlaka okuyun .

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 29 Ağu 2022mobil cihaz aracılığıyla
Personel Güleryüz ve sıcaklığı güzel . Denize karşı şezlong ve oturma yerlerinin olması bahçesi de güzel . Akşam bir en geç saat sekize kadar denize girebiliyorsunuz saat o şekilde yazılmış . Uyulması gereken kurallar var mesela yanınıza atıştırmalık getiremiyorsunuz şezlonglara içeriden garson servisi oluyor menü istiyorsunuz fiyatlar günümüze göre normal fiyatlar sayılır diyelim . Sadece sabah kahvaltısı veriliyor açık büfe serpme kahvaltı şeklinde . Çeşitlilik iyi ancak peynirlerini beğenmedim . Bozulmuş gibilerdi. İlgi ilk günlerde daha iyi ama sonradan garson yanınıza fazla uğramıyor bahşiş arıyorlar sanırım vermeyince gelmiyorlar gibi sanki bana öyle geldi . Odalara havlu istemezseniz vermiyorlar sizin istemeniz lazım biz de öyle oldu . Bide çöpleri günü birlik toplamadılar . Aynı zamanda oda yatakları kendim topladım toplamaya gelen de olmadı . Denizin derin yerleri iyi ancak Farklı alanlarında kaya tarzı taşlar var ayak diplerinde . Bide görmeyen birisi için tehlikeli dalsanız direkt kafa yarma sebebi diyebilirim ama derin yerlerinde böyle olduğunu sanmam . Havuzu iyi değildi suyu temiz değil sadece devir daim yapan bir bahçe hortumuyla havuzun içini temizlemeye çalışıyorlar.. biz denizi kullandık en çok . Gelenler bence sıvı sabun getirsinler . Kurutma makineleri çok randımanlı değil bence kişisel bi tane getirin .
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Oda İpucu: Otopark mevcut .
Cunda Basel Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Cunda Basel Hotel noktasına 5.4 km mesafede
Cunda Basel Hotel noktasına 1.8 km mesafede
  • Destinia.com
Cunda Basel Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Namık Kemal bölgesindeki diğer otellere bakın
26 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele ailece çocuklar havuz istediği için tercih ettik. Otelin havuzu yeşil ve üzerinde böcekler ölmüş bir vaziyetteydi. Havuz pis dediğimizde sabah temizlenmis olduğunu söylediler daha sonra bu sorun otel müdürüne iletildiğinde havuzun arızalı olduğu yarın hazır olacağı söylendi ancak ertesi gün havuzda değişen bir şey yoktu. Tek güzel olan şey odalariydı. Temizdi. Personel yetersiz , açık büfe kahvaltı var çok sıradan, ücretlibyiyecek var ama saat aksam 6:00 ya kadar daha sonra bişey yok. Çay yine aynı şekilde aksam yok. Sahil yok kum dökmüsler birkaç şezlong o kadar. Merdivenle denize iniyorsunuz dubalar var. Denizi temiz. Yemek getirmek yasak .oteli apart otel gibi kullandık oraya vereceğiniz paraya apart otele verin.

Teşekkürler ebru a
17 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İki gunluk ayvalik gezimiz icin aslinda yine cundada olan moriso otel icin rezervasyon yaptirmistik.Fakat yolda ets tur gorevlisi tarafindan aranip aslinda otelde yer olmadigi sistemsel sıkıntıdan dolayi bize acik olarak gorundugunu ve yine o civarda olan basel hotelde yer olduğunu rezeevasyonumuzu oraya aldirabileceklerini soyledi.fiyat olarak fazlaydi ets kendisi karsiladi.tesekkurler ets bizi magdur etmedi.iyiki de burda kalmisiz.Cok memnun kaldik.denize 0. Kahvalti lezzetli.sakin tam kafa dinlemelik.kucuk bir havuzu da var Oğlumuz cok sevdi.Sadece eski bir otel o kadar.denizi berrak baliklarla yuzuyorsunuz.

Teşekkürler b_ras743
6 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle otel sahibi ve personeli güleryüzlüydü otel denize sıfır ve bu cunda için avantaj denizi çocuklu aileler için uygun havuzu ve denizi çocuklar için gayet uygun ve temiz kahvaltısı gerçekten güzel ve hijyenik ancak otel eskimiş dekorasyonu ohalı döşemesi açmak için mücadele verilen kapıları oda ve banyo dekorasyonlarıyla acil ilgilenmeli ayrıcada temizlik personeline ciddi bir eğitim vermeli sadece klozete bant asıp gitmek değildir temizlik asansör çalıştığına hiç rast gelemedik belboy yok valizlerinizi kendiniz taşıyorunuz 9 dan sonra bar kapalı bunlar düzenlenirse harika olur

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 473merve_