Senem Saraç
İstanbul, Türkiye

Harika bir tesis

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 14 Kas 2023mobil cihaz aracılığıyla
Otel tertemiz, bakımlı, zevkli, merkezi konumda.. 120 metre sonra Taş Kahve’desiniz. Güleryüzlü personeli, harika kahvaltısı, odamızda şömine keyfi Cunda’da güzel anılar bırakmamızı sağladı. Tekrar gelmenin umudunu ve hayalini yaşıyoruz. Eski kaldığımız otellerde bulamadığımız konfor ve ruhu bulduk. Emeğinize sağlık
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Havaalanı ulaşım hizmeti
Evcil Hayvan Kabul Edilir
      Açık havuz
      YundAntik Cunda Konakları noktasına 0.6 km mesafede
      Garden
      YundAntik Cunda Konakları noktasına 3.6 km mesafede
      Namık Kemal bölgesindeki diğer otellere bakın
      6-11/218 yorum
      3 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Hem ortam hem de Canan Hanım’ın ilgisi çok etkileyici💜💜 Cunda’yı yaşayacağınız eşsiz mimariye sahip bir otel. Odaları geniş, rahat dinlenebilirsiniz. Bina gerçekten büyüleyici. Merkeze uzak değil iki dakika yürüme mesafesi. Gittiğimiz dönemde gürültü gelmedi. İçiniz rahat tercih edebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Aralık 2022
      Teşekkürler cemtt
      1 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cunda fırsat buldukça 1-2 gece kaçtığımız bir yer.. Her gittiğimizde seçeneklerde boğulmadan aynı oteli tercih ediyoruz.
      Öncelikle çalışanlar son derece nazik ve yardımsever.. Hepsine tek tek teşekkür ederim..
      Odaları Cunda şartlarına ve butik otel standartlarına göre son derece yeterli ve güzel. Tertemiz .. Yatakları rahat .. Otelin avlusu ve kahvaltısı çok keyifli..
      Son seyahatimizde Ayvalık’tan Midilli’ye gidişten bir gece önce ve Midilli’den dönüşte bir gece olarak konakladık. Bu bilgiyi telefonda vermiştik. Feribot çok erken olduğu için sabah 07.00 gibi otelden ayrıldık. Ayrılırken resepsiyon kapısında oda numaramızın yazdığı bir paket vardı. Bizim için geceden ufak kahvaltılık hazırlamışlardı.. Çok nazik ve ince bir yaklaşımdı.. Teşekkürler 🙏
      Pazar akşamı otele tekrar döndük ve Pazartesi günü sırtımızda taşıdığımız ofislerimizi açmamız gerektiği için geç check out konusunda destek istemiştik. Hafta içi bir gün ve bayram vs olmadığı için , otelde müsaitlik olduğu için bu konudada bize destek oldular. Bu konuda da teşekkür ederiz.
      Eğer mümkünse taleplerinizi karşılamaktan asla kaçınmayan bir müşteri yaklaşımları var..
      Otel Cunda’nın tam kalbinde ama sessizliği çok uzağında gibi..
      Kısacası bugün Cunda’ya gidecek olsam yine başka bir alternatif aramam..

Oda ipucu: Otopark var , merkezde , kahvaltı müthiş , odalar yeterli ve tertemiz
      Konaklama tarihi: Ağustos 2023
      Teşekkürler Hülya B
      11 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir konaklama oldu. Güleryüzlü sahibe Canan Hanım ve tüm personel , evimizdeymiş gibi hissetmemizi sağladılar. Girişimizdeki yorgunluk kahvesinden, otelden hareket ederken arkamızdan su dökülmesine kadar, içten bir sevgi ile ağırlandık. Ufak detaylara varıncaya kadar düşünülmüş, tertemiz, şahane bir Konak

Oda ipucu: Otoparkının olması büyük kolaylık. Adanın kalabalığına rağmen Konak çok sessiz
      Teşekkürler AyseFidan
      5 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Cunda merkezde, çarşıya çok yakın keyifli küçük bir otel. Üç binadan ve bir avludan oluşan bir yapı. Avluda serin keyifli bir bahçe mevcut. Odalardaki yataklar rahattı ve kaldığımız oda oldukça genişti. Odada kaliteli sessiz bir klima olması da hoşumuza gitti. Temizlik mükemmel derecede iyiydi. Bir otopark alanı da mevcut, otelden biraz uzakta ve kullanımı biraz zor ancak Cunda için bir otelin otoparkı olması oldukça önemli bir artı. Çalışanlar oldukça yardımseverdi ve güler yüzlüydü. Kahvaltı yeterliydi ancak Cundada'ki mekanlar kahvaltılarıyla bilindiğinden daha iyi olabilirdi. Et ürünlerinin olmaması ve hergün aynı çeşit olması en önemli eksiklikleriydi. Odalarda çok kaliteli malzemeler (armatürler vb.) kullanılmıştı. Ancak kaldığımız odada tamir gerektiren işler de (elektrik prizlerinin yuvasından çıkması, yanıp sönen led lambalar) vardı. Avlu çok keyifli bir mekan olması nedeniyle beş çayının kaldırılması bizi üzdü. Buna rağmen tatilimizden çok memnun olarak ayrıldık.....

Teşekkürler 84onderb
      5 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cunda merkeze çok yakın ama gürültüden uzak, harika bir avlusu,muhteşem kahvaltısı olan, odaları tertemiz,personeli çok ilgili ve güleryüzlü bir otel. Tum ekip her konuda canla basla yardimci olma gayretinde ve cok nazik. Canan Hanım'a ve tüm ekibe ilgileri ve güleryüzleri için teşekkür ederiz.

Teşekkürler 564arzuk