Mehmet A

Muhteşem.....

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 12 Kas 2023
Cunda da birçok yerde kaldım ama burası farklı bir yer. Bir rüya görürsünüz ya işte tam da öyle bir yer. Ünal bey işini bilen nazik bir insan. Tam anlamıyla mükemmel bir yer. Odalar yüksek tavanları ile ve ambiamsiyla mükemmel...herkes gelmeli kalmalı....
Owner Ünal Sabuncu - Siyah Lale Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 21 May 2024
Bu zarif ve güzel yorumlarınız için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır Mehmet Bey. Cunda'ya ne zaman yolunuz düşerse tekrar bekliyor olacağız. ✨
Siyah Lale Otel noktasına 3.7 km mesafede
Siyah Lale Otel noktasına 0.0 km mesafede
Siyah Lale Otel noktasına 0.3 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Siyah Lale Otel noktasına 0.7 km mesafede
Açık havuz
Siyah Lale Otel noktasına 0.5 km mesafede
Namık Kemal bölgesindeki diğer otellere bakın
19-24/102 yorum
8 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

1841 de inşa edilmiş bu konak, harika dokunuşlarla yaşama devam etmiş . Cunda adasında bize de zaman yolculuğu yapmamıza olanak tanıdı . Muhteşem ev sahipliği sayesinde harika bir hafta sonu geçirdik Teşekkürler Siyah Lale 1841. Şiddetle tavsiye ediyoruz .

Oda ipucu: Erken rezervasyonda fayda var
Teşekkürler Meander40697525137
İşletme Sahibi Ünal Sabuncu - Siyah Lale Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ocak 2024

Sevgili Misafirlerimiz,
Zarif yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri İlkbahar-Yaz sezonu tekrar aramızda görmek dileğiyle. 🖤

6 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Cunda'nın dokusunu hissettiren, çok güzel bir konak olarak hizmet veriyor. Yeni ve çok temizdi, giriş ve üst kat odaların çok daha fazla keyifli olduğunu söyleyebilirim. Merkeze çok yakın, her yere yürüme mesafesinde. İşletme sahibi zaten uzun yıllar otelcilik yapmış bir profesyonel dolayısıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletmeydi, sahibi Ünal Bey'in bölgeye dair de bilgisi olduğundan mekan ve gezilecek yerler bakımından da oldukça yardımcı oldu. Güler yüzlülük, temizlik, iyi konumu bir arada barındıran, gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bir otel.

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler 541nazl_t

Sevgili Nazlı Hanım ve Edip Bey,
Bilgilendirici ve zarif yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizileri İlkbahar-Yaz sezonu da Cunda'daki evinize bekleriz. 🖤

2 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel yenilenmiş haliyle çok temiz ve düzenli. Bazı odalar özellikle çok etkileyici. Seçerken oda tiplerini de görmek isteyebilirsiniz. Kahvaltı opsiyonumuz vardı yöresel ürünlerle hazırlanmış yeterli ölçüde. Konum merkeze ve sahile 3 dk yürüyüş mesafesinde. Otopark sorunu yok

Oda ipucu: Araçla otelin yanına kadar gelebilirsiniz
Teşekkürler MOZcaptain
İşletme Sahibi Ünal Sabuncu - Siyah Lale Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Kasım 2023

Değerli Misafirimiz,
Faydalı yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
Önümüzdeki sezon görüşmek üzere... 🖤

29 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ferah bir otel dizayn ve zariflik ön planda. Eşimle birlikte iyi hissettiğimiz bu otelin sahibi ünalbey, bizleri sonderece iyi ağırladı. Terkar gidermiyiz evet birdahaki konakayacağımız evimiz burası. Sizlerede tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler murataE598IZ

Değerli Misafirlerimiz,
Sizin gibi nezih bir çifti ağırlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Sizleri Cunda'daki evinize her zaman bekleriz. Önümüzdeki sezon görüşmek üzere... 🖤

29 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odaların temizliği dizaynı ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Kahvaltısı da oldukça lezzetli. Şehir merkezine ve tarihi yerlere oldukça yakın. Otelin geniş terasında sakin bir müzik eşliğinde lezzetli bir kahvaltı yapabilirsinizKesinlikle tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler yboztunc

Değerli Misafirimiz,
Faydalı ve nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
Önümüzdeki sezon görüşmek dileğiyle... 🖤