Tertemiz, özenli bir butik otel ve aile işletmesi. 18 kadın arkadaş 2 gece kaldık. Çok şık döşenmiş, 9 odayı biz ayırttığımız için otelde sadece biz vardık. Sohbetlerimize, gürültümüze, isteklerimize çok anlayışlı yaklaşıldı.
Odalarda yeterli ayna yok. Çok zorlandık makyaj ve giyim konusunda, bunun dışında odalar çok güzel.
Ve kahvaltıda her şey taze ve güzel olmasına rağmen hem çeşit az hem de miktar azdı. Doya doya kimse kahvaltı edemedi. Herkes birbirine bıraktı. 9 ar kişilik masalarda toplasanız 4,5 kişiye yetecek kahvaltılık vardı.
Otel sahibinin oğlu 22 yaşındaki Kerem bizi kırmadı akşamları gitar çalıp şarkı söyledi. Kerem i hepimiz çok sevdik.
Fakat çıkarken kahvaltı da çok az çay kahve içmemiz rağmen gün içinde içtiğimiz kahve ve çaylar için ekstra ücret istenmesi çok hoş olmadı. Dışardan 3 arkadaşımız kahvaltı masamıza oturdular ve ekstre hiç bir şey istemediler buna rağmen onlardan kişi başı kahvaltı ücreti istendi ki ekstra hiç bir ürün getirilmedi buna rağmen ücret talep edildi.
Bu tip eksiklikler ve ekste ücrete üzülmemize rağmen yine de harika bir 2 gün geçirdik. Keyifliydi.