Tertemiz, özenli bir butik otel ve aile işletmesi. 18 kadın arkadaş 2 gece kaldık. Çok şık döşenmiş, 9 odayı biz ayırttığımız için otelde sadece biz vardık. Sohbetlerimize, gürültümüze, isteklerimize çok anlayışlı yaklaşıldı. Odalarda yeterli ayna yok. Çok zorlandık makyaj ve giyim konusunda, bunun dışında odalar çok güzel. Ve kahvaltıda her şey taze ve güzel olmasına rağmen hem çeşit az hem de miktar azdı. Doya doya kimse kahvaltı edemedi. Herkes birbirine bıraktı. 9 ar kişilik masalarda toplasanız 4,5 kişiye yetecek kahvaltılık vardı. Otel sahibinin oğlu 22 yaşındaki Kerem bizi kırmadı akşamları gitar çalıp şarkı söyledi. Kerem i hepimiz çok sevdik. Fakat çıkarken kahvaltı da çok az çay kahve içmemiz rağmen gün içinde içtiğimiz kahve ve çaylar için ekstra ücret istenmesi çok hoş olmadı. Dışardan 3 arkadaşımız kahvaltı masamıza oturdular ve ekstre hiç bir şey istemediler buna rağmen onlardan kişi başı kahvaltı ücreti istendi ki ekstra hiç bir ürün getirilmedi buna rağmen ücret talep edildi. Bu tip eksiklikler ve ekste ücrete üzülmemize rağmen yine de harika bir 2 gün geçirdik. Keyifliydi.
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
İşletme Sahibi Ünal Sabuncu - Siyah Lale Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 11 Eki 2023
Sevgili Beliz Hanım, Öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederiz. Tekrar görüşmek dileğiyle. 🖤
Naif zevkli güzel bir butik otel. Arkadaşlarımla geldim, çok memnun kaldım. Yakın tarihte mutlaka tekrar geleceğim. Kahvaltısı şahaneydi, Ünal Beyn karanfilli çayı çok lezettli. Ünal Bey ve Kerem’e ilgileri için teşekkür ederim.
Ayşen I adlı kullanıcıdan Siyah Lale Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ayşen I
İşletme Sahibi Ünal Sabuncu - Siyah Lale Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ekim 2023
Değerli misafirimiz, Teşekkür ederiz. Siz ve arkadaşlarınızı tekrar aramızda görmek bizi çok mutlu eder. 🖤
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Funda B
8 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Senelerdir gelip konakladığım Cunda, Siyah Lale otel ve muhteşem zarif sahipleri Ünal Bey ve oğlu Kerem ile inanılmaz bir deneyime dönüştü. Otelin kendine has gustosu, odaları, yatağın ve yastıkların rahatlığı, karanfilli çayı, leziz filtre kahveli, kahvaltısıyla büyülendim. Yine yeniden geleceğim…Sevgili Kerem’in inanılmaz gitar performansını hiç unutmayacağım…
Funda B adlı kullanıcıdan Siyah Lale Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Funda B
Sevgili Funda Hanım, İç ısıtan yorumlarınız için size ne kadar teşekkür etsek az kalır. Sizi her zaman Cunda'daki evinize bekliyor olacağız. Umarız Kerem'in Cunda'da olduğu bir vakitte uğrarsınız. 🎸🖤
Samimi , sıcak kendimizi evimizde gibi rahat hissettiren Ünal bey ve ailesine özellikle Kerem e bizi gitar i ve sesi ile büyülediği için teşekkürler. Cunda ya yolunuz düşerse gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Oda ipucu: Otele gelirken navigasyona güvenmeyin, Ünal Bey'den yardım isteyin.
Özlem K adlı kullanıcıdan Siyah Lale Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Özlem K
Sevgili Misafirimiz, Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Cunda'ya yolunuz düşerse, sizleri de yine bekleriz. 🖤
Bayildik.Tertemiz yumuşacık yataklar,bornozlar,sahane kahvaltılar,karanfilli çay,muhteşem omlet,yakisikli Kerem 'in müzik ziyafetleri anlatılmaz yaşanır.Gidin mutlaka gidin:)Cunda da tek adres Siyah Lale butik otel.
Aslı K adlı kullanıcıdan Siyah Lale Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Aslı K
Her şey çok incelikle düşünülmüş, kendi evinizde gibi hissettiğiniz keyifli bir yer. Cunda nın en cazibeli mekanları ve plajı rahatça yürüyerek ulaşılır mesafede, hatta ayağınızın altında. Merkezi konuma sahip olmasına rağmen aradığınız sakin ortamı da size sunuyor. Çok da güzel çay demliyorlar. Kerem’in konserleri akşamımızı şenlendirdi. Bir daha Cunda’ya geldiğimizde tercihimiz Siyah Lale olacak.
Sezen K adlı kullanıcıdan Siyah Lale Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Sezen K
Sevgili Sezen Hanım, Bu şahane yorum için çok teşekkür ediyoruz, otelimizi sizin kadar güzel özetleyemezdik. Cunda'daki evinizde görüşmek üzere... 🖤