Etkin

Oldukça merkezi ve keyifliydi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 2 Eyl 2023mobil cihaz aracılığıyla
Parna avlu otelde 3 gece konakladık. Otelin tek kat olması ve odaların direkt bahçeye açılıyor olması çok keyifliydi. Merkeze 2-3 dk yürüyüş mesafesiyle hem sessiz hem de direkt merkezde olması çok büyük avantaj. Kahvaltı çok yeterli ve keyifli açık büfe konseptindeydi. Otel işe anlaşmalı beach olan Anda beachte denize girmek de çok keyifliydi .Çalışanlar çok ilgiliydi. Otel temizdi fakat banyolar biraz bakım gerektiriyordu. Çalışanları oldukça ilgiliydi özellikle Arda beye girişte çıkışta gösterdiği güler yüzü ve ilgisi için çok teşekkür ederiz :))
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
    Açık havuz
      Garden
      Parna Hotel & Bistro noktasına 3.9 km mesafede
      Parna Hotel & Bistro noktasına 0.8 km mesafede
      Namık Kemal bölgesindeki diğer otellere bakın
      1-6/59 yorum
      5 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde konaklamaya devam ederken yamak istedim yorumumu. Öncelikle otel tertemiz heryer mis gibi kokuyor. Oda temizliği olsun havuz temizliği olsun heryer pırıl pırıl öncelikle bunun için teşekkür ediyoruz. Gelelim en can alıcı noktasına kahvaltısı mükemmel börekler simitler reçeller vs ekstra güzel bir kahvaltıydı. Çalışanlar çok güler yüzlü ve hiç sıkılmadan isteklerinizi iletebiliyorsunuz. Anda beach ile anlaşmaları var ve isterseniz oraya yönlendiriyorlar. Oranında kokteylleri ve lezzetleri çok iyiydi. Denizi güzel fakat deniz ayakkabısı ile girmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
      Teşekkürler beltayu
      13 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Rahat edebilmemi onemseyerek otelin çatı katındaki geniş odayı tercih ettim. Odadaki tuvaletin kapısının olmaması, odanin rutubet ve gider kokmasina sebep olmus. Çatı katındaki rutubet ve gider kokusu ilk gecemi mide bulantılı ve astım atağı sebebiyle hic uyuyamadan geçirmeme sebep oldu. Baska bir odaya geçmek istedigimi belirttim, daha küçük olan bir alt kata alındım. Orası çatı katından daha sıcaktı ve yine aynı gider kokusu vardı. Tatili ne yazik ki mide bulantısıyla gecirdim, ne duşa ne tuvalete girmek istedim.

Odalar arasında ücret farkı mevcut, çıkış yapilirken bunu talep ettigimde Mine Hanimdan "ücret ödemesini yapamam aksine ben sizi zor bir durumdan kurtardım teşekkür beklerdim" seklinde dönüş aldım.

Kahvaltı benim için çok özel bir öğündür. Güzel geçmesi önemlidir ancak böyle olmadı. Kahvaltıda 3 gün aynı patates kızartması, meyve suyu ve börek mevcuttu.

Oda+kahvaltı olarak tercih ettim ancak kahvaltı sürecinde içtiğim türk kahvesi ücretliydi. İlk defa böyle bir uygulamayla karşılaştım.

Sadece çalışanların güleryüzlerine teşekkür ederim ❤

Kahvaltıyı ve kokuyu önemseyen biri olarak kesinlikle tekrar tercih etmem.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
      Teşekkürler 991burcub
      13 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir süre önce araştırıp, sosyal medya paylaşımlarını da inceleyerek özenle oluşturduğum konaklama ve tatil yerleri listeme dahil ettiğim Parna Hotel unutulmaz bir deneyim yaşattı. Daha ilk girişten itibaren büyüleyici dekorasyonu ile herşeyi belli ediyordu zaten. Hatta Eda Hanım rezervasyonu oluştururken yüzyüze bile tanışmadan o samimiyeti ve misafirperverliği yansıtmıştı. Bunlara ek olarak, otelin sahipleri ve yöneticileri ile check out esnasında denk geldik. Müthiş sıcak ve profesyonel insanlar şeklinde özetleyebilirim.

Parna Hotel beklentilerin çok çok üzerinde.

Eren Baran

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
      1  Teşekkürler 699erenb
      18 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tek kelime ile; harika!

Odamızın büyüklüğü ideal, standardı son derece yüksekti.
      Kahvaltı çeşitlilik bakımından gayet zengin, lezzetler mükemmel. Hiçbir eksik yoktu.
      Temiz ve hijyenik.

Ayıca ilgi ve alakası için, işini çok severek yaptığı her halinden belli olan Eda hanıma teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Kasım 2021
      Teşekkürler ladybente
      16 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Agustos ayindaki İlk ziyaretimizi yarida kesmek zorunda kaldigimiz sonrasinda Eylul ayinda tekrar geldigimiz bu otel icin soylenebilecek tek sey harika oldugu. Senelerdir otel ve hizmet sektorunde calisan bir aile olarak detaylari yakalamak bizim icin hic zor degil. Kucuk , tertemiz bir yapi ama her detayin sigdirildigi. Havuzu , bahcesi , odalari her detayi fotograflamak isteyeceginiz turden. Bu kadar guzel detaylari tabiki yasanilir kilan cok sevgili calisanlari. Her detaya kadin elinin degdigi bir an bile guleryuzun eksilmedigi harika bir ekip. Mine Hanim , Eda Hanim onlara ayrica sabirlari ve yardimlari icin tesekkur ediyoruz. Bugune kadar bir butik otelde gordugum en iyi kahvalti icin kahvalti ekibine..En cok lezzetlerin yaraticisi Hidayet Hanim’a.. Aksamlari guleryuzuyle bize yardimci olan resepsiyondaki genc arkadasimiza. Cunda’nin sirin sokaklarina yurume mesafesinde olmasi. Beach imkani sunuyor olmasi hepsi arti ozelliklerden. Hersey icin cok tesekkur ediyoruz. Sizi tecrube etmek bizim icin gercekten zevkti..

Konaklama tarihi: Eylül 2021
      Teşekkürler TaLiU2